Πώς ο David Bowie θα συνεχίσει να μας συναρπάζει

 Ετοιμάζονται δύο νέα άλμπουμ του και δεν κρατιόμαστε.

Την περασμένη εβδομάδα ο David Bowie θα γινόταν 73, και με αφορμή αυτήν την επέτειο η Parlophone Records παρουσίασε το πρώτο κομμάτι από το νέο άλμπουμ του David Bowie που ετοιμάζεται.

Tο άλμπουμ ονομάζεται «Is it any wonder» και το πρώτο τραγούδι είναι μία ανέκδοτη εκδοχή του «The man who sold the world» από τον Νοέμβριο του 1996, ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε εβδομάδα θα δίνεται στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι, όλα ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις γνωστών κομματιών από τη δεκαετία του ’90.

Άκου εδώ την άγνωστη ως τώρα ηχογράφηση του «The man who sold the world»:

 

Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 18 Απριλίου θα λανσάρει έναν ακόμη δίσκο του Bowie, τον «The changes now Bowie live session», που ηχογραφήθηκε το 1996, στις πρόβες για τη συναυλία για τα 50στά γενέθλιά του στο Madison Square Garden. Σε αυτόν θα περιλαμβάνονται κομμάτια όπως «Andy Warhol», «Lady Stardust» και «White light white heat».

Είναι γεγονός ότι, πλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ακούμε καινούρια μουσική από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ακόμα και μετά τον θάνατό τους. Ειδικά όσον αφορά τον David Bowie, λέγεται ότι ο ίδιος είχε δημιουργήσει ένα πενταετές πλάνο για το πώς θα ήθελε να κυκλοφορήσει η μουσική του μετά τον θάνατό του.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις στιγμιότυπα από την καριέρα του David Bowie:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved