Ένα βίντεο κλαμπ μέσα στο σπίτι σου είναι ό,τι πιο νοσταλγικό

Αυτός ο τύπος πάντως το έκανε και κέρδισε τα χειροκροτήματά μας.

Όλοι μας τη βρίσκουμε με λίγο νοσταλγία. Μικρά πράγματα που μας θυμίζουν πως ήταν τα πράγματα και πως έγιναν. Ένα από τα πλέον νοσταλγικά αντικείμενα εκεί έξω στο κόσμο είναι οι κασέτες του βίντεο ή αλλιώς VHS.

Οι κασέτες VHS δεν χρησιμοποιούνται πουθενά πλέον και μπορείς να τις βρεις μόνο στο ίντερνετ.

Ο Nick Collins βρήκε το απόλυτο μέρος να τις βάλει κι έτσι έφτιαξε ένα δικό του βίντεο κλαμπ στο υπόγειο του σπιτιού του. Είναι ένα κανονικό μνημείο στα ‘90’s blockbuster. O Nick ξεκίνησε να συλλέγει ρετρό βιντεοπαιχνίδια το 2012 αλλά όταν τελείωσε με εκείνη τη συλλογή ήθελε να ξεκινήσει μία άλλη.

Γιατί οι κασέτες επανέρχονται δυνατά στις ζωές μας.

 

«Όταν τελείωσα με το να μαζεύω παλιά βιντεοπαιχνίδια μου φάνηκε πως η φυσική εξέλιξη αυτής της συλλογής θα ήταν τα VHS», μας λέει ο Nick. Μας λέει πως τον ενέπνευσε ο βίντεο nerd του YouTube James Rolfe aka ‘Angry Video Game Nerd.’ Ο ίδιος ο James Rolfe είχε ήδη «χτίσει» ένα κανονικό βίντεο κλαμπ στο σπίτι του κι αυτό ήταν που ενέπνευσε τον Nick. Ο Nick χρησιμοποίησε τα σχέδια του Rolfe για να φτιάξει το δικό του βίντεο κλαμπ στο υπόγειο του. Ήθελε να φτιάξει έναν φόρο τιμής σε γνωστές κι αγαπημένες ταινίες κι αυτό ακριβώς κατάφερε μετά από σκληρή δουλειά.

Ο Nick μοιράστηκε μαζί μας τις δυσκολίες που συνάντησε καθώς κατασκεύαζε αυτό το επικό βίντεο κλαμπ. «Κατέρρευσε κομμάτι του ταβανιού όταν κατεδαφίσαμε έναν ολόκληρο τοίχο για να μεγαλώσουμε το χώρο» μας λέει. «Ο θείος μου με βοήθησε στην κατασκευή, χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα».

Bl4NMrQFv2L png 880

Ο Nick έμαθε πολλά από αυτό το τρελό project. Κυρίως έμαθε να επιμένει και να πιστεύει στα όνειρα που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Του πήρε 4 χρόνια για να το κατασκευάσει αλλά τα κατάφερε. Οι αγαπημένες του ταινίες, όπως μας λέει, είναι το Cable Guy, το Son In Law, το Halloween 3 και το the Monster Squad. Το σπανιότερο VHS που έχει στην κατοχή του είναι το  “In Your House: Lumberjacks”, το οποίο είναι μία παλιά βιντεοκασέτα με αγώνες WWF του 1995. «Είναι πολύ δύσκολο να το βρεις πλέον, είναι ο θησαυρός μου» λέει ο ευτυχισμένος Nick.

Από τα ράφια μπορείς να δεις να κρέμονται φιγούρες από διάσημους ήρωες, έχει ακόμη κι ένα stand με σοκολάτες και καραμέλες.

Εμείς πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Nick έχει κάνει τη φασούλα του όπως την ήθελε. Πραγματικά τον θαυμάζουμε!

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το απίστευτο αυτοσχέδιο βίντεο κλαμπ του Nick:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved