Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, ψάχνουν κομπάρσους για Orcs

Η Amazon βγήκε στο ψάξιμο για την σειρά «The Lord Of The Rings».

Η τρέλα που έφερε η Amazon με την απόφασή της να φέρει ξανά στην επιφάνεια το έπος του Tolkien δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Και μια νέα είδηση έρχεται για να μας βάλει ακόμα περισσότερο στο κλίμα της σειράς «The Lord Of The Rings».

Οι συντελεστές και οι υπεύθυνοι του casting της σειράς, αναζητούν ανθρώπους με (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) λιγότερα δόντια, επιπλέον ρυτίδες και ασυνήθιστα πολλές τρίχες στο σώμα τους. Αναρωτιέστε γιατί; Μα φυσικά, για να ενσαρκώσουν τα orcs και τα goblins στη σειρά.

 

 

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία ακόμα και σε αυτούς που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν μοντέλα ή καλλονοί να μπουν στο χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα στη νέα δουλειά της Amazon, που θα μας μεταφέρει ξανά στη Μέση Γη.

Και όλα αυτά, με το αζημείωτο φυσικά, καθώς εκτός από την παροχή τροφής, η Amazon προσφέρει και το ποσό των 148 δολαρίων την ημέρα. Όχι άσχημα για να κυκλοφορείς όλη μέρα ντυμένος ως orc ή ακόμα και ως hobbit.

Screen Shot 2019 12 20 at 23.40.59

Να θυμίσουμε πως η Amazon ξόδεψε το ποσό των 190 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αποκτήσει τα δικαίωματα των ιστοριών του JRR Tolkien, με τη σειρά να είναι η πρώτη προσαρμογή του έπους του Βρετανού συγγραφέα, μετά την εκπληκτική τριλογία του Peter Jackson.

Λεπτομέρειες τόσο για το cast όσο και την υπόθεση της σειράς κρατούνται ως επτασφράγιστα μυστικά και άπαντες αναμένουν τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved