Η ψεύτικη αθωότητα του Harvey Weinstein

Σε νέες του δηλώσεις, ο άλλοτε μεγαλοπαραγωγός του Hollywood θεωρεί τον εαυτό του ξεχασμένο και αδικημένο.

Ο Harvey Weinstein έχει εκατομμύρια και όταν κάποιος έχει εκατομμύρια, συνήθως έχει πίσω του μια στρατιά από δικηγόρους σε περίπτωση που υποπέσει σε παραπτώματα. To ίδιο συμβαίνει και με τον άλλοτε μεγαλοπαραγωγό του Hollywood. Οι δικηγόροι του, ωστόσο, όσα αδρά και αν πληρώνονται, δεν μπορούν να τον ελέγξουν και ο Weinstein εξακολουθεί να παίζει το μικρό βιολί της λύπης κάνοντας δηλώσεις σε τεράστια ειδησεογραφικά μέσα, την ώρα που η δίκη του για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που κατηγορείται πλησιάζει.

Διάβασε περισσότερα για τον Harvey Weinstein και το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται

«Αισθάνομαι σαν ένας ξεχασμένος άντρας. Έκανα πολλές περισσότερες ταινίες για τις γυναίκες από οποιονδήποτε άλλον και μιλάω για 30 χρόνια πριν. Δεν μιλάω για τώρα που είναι της μόδας. Το έκανα πρώτος. Ήμουν πρωτοπόρος. Όλα ξεχάστηκαν εξαιτίας αυτών που συνέβησαν. Η δουλειά μου ξεχάστηκε».

Μπορεί η δουλειά του όπως λέει να ξεχάστηκε, όμως οι γυναίκες που κατηγορείται πως παρενόχλησε, σίγουρα δεν τον ξέχασαν. Συνεχίζοντας να μιλάει παίζοντας το μικρό βιολί στα χοντρά του δάχτυλα, την ώρα που η μελωδία γινόταν όλο και πιο ενοχλητική, μοιράστηκε την κρυφή ως τότε επιθυμία του. «Θέλω η πόλη να με θυμάται όπως ήμουν και όχι όπως έγινα. Πέτυχα μόνος μου. Δεν είχα χρήματα και κατάφερα να χτίσω μια αυτοκρατορία με την Miramax και αποφάσισα να την δώσω πίσω».

Χωρίς να συγκινεί κανέναν, τα θύματά του όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, περιμένει την δίκη του που ξεκινά στις 6 Ιανουαρίου του 2020.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved