Το «Kill Bill: Volume 3» βρίσκεται ήδη στο μυαλό του Tarantino

Το αποκάλυψε ο ίδιος, τονίζοντας ένα μεγάλο «αλλά»...

Το «Kill Bill» για πολλούς αποτελεί το απόλυτο αριστούργημα του Quentin Tarantino, στη σπουδαία διαδρομή του Αμερικανού σκηνοθέτη, που ξεκίνησε το 1992 με το «Reservoir Dogs».

 

 

 

Ο 56χρονος σήμερα, Tarantino παραδέχτηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Andy Cohen, πως σκέφτεται ήδη το ενδεχόμενο δημιουργίας του τρίτου μέρους του Kill Bill, σε μια ταινία που αναμένεται να... σπάσει τα ταμεία.

Ο Tarantino αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε με την αγαπημένη του, Uma Thurman, ανέφερε την ιδέα του για μια νέα ταινία, με την «Bride» να έχει ήδη αρκετές ιδέες στο μυαλό της για την προσέγγιση που θα πρέπει να έχει το εγχείρημα αυτό.

 

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Tarantino ανέφερε πως αν και το ενδεχόμενο να γίνει είναι σοβαρό, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία χρόνια, μέχρι να πάρει σάρκα και οστά, ενώ έκλεισε τη συνέντευξη θυμίζοντας σε πολλούς πως θα σταματήσει να σκηνοθετεί μετά τη 10η ταινία του, σε ένα μαγικό ταξίδι που κέρδισε εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σας τρελάναμε; Μα δεν τελειώσαμε, καθώς ο ίδιος ο Tarantino αποκάλυψε και την επιθυμία του το 2017, να σκηνοθετήσει μαζί με τον JJ Abrams μια ταινία Star Trek, μόνο βέβαια αν η Paramount έδινε την άδειά της, για μια πιο... ενήλικη version της.

Εμείς εδώ θα είμαστε, περιμένοντας να δούμε ξανά την Bride στη μεγάλη οθόνη και τον εκκεντρικό Quentin Tarantino να παραδίδει μαθήματα σκηνοθεσίας για τελευταία (;) φορά στην καριέρα του.

 

c7b0a3196cf86d7a637dcc9181fa974a0c0a6ae4



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved