5 action movies που πρέπει να πρωταγωνιστήσει ο Κώστας ο μισθοφόρος

Ο πολεμιστής του Survivor χαραμίζεται εκεί μέσα.

O πιο συμπαθής από τους Μαχητές στο Survivor, μας είναι ο Κωστάρας ο Αναγνωστόπουλος. Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα, μιλάμε με το χέρι στην καρδιά. Από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι ο μοναδικός που τους βάζει κάτω όλους σε αντοχή και εφευρετικότητα. Δεν ξέρουμε αν αυτό οφείλεται στο «στρατιωτικό» παρελθόν του (σ.σ.: έχει υπάρξει μισθοφόρος στη Σομαλία βάζοντάς τα με πειρατές), αλλά ο Κώστας είναι ο μόνος πραγματικός survivor εκεί μέσα.

Για εμάς, το σώου αυτό είναι λίγο για τον Κώστα. Να τα έχεις βάλει με Σομαλούς πειρατές και να σου κουνάνε το χεράκι κάτι διδακτικά κάτι τυχάρπαστοι. Άσε ρε. Εμείς έχουμε τον Κώστα στο μυαλό μας σαν πολεμιστή. Πώς θα ήταν πράγματι αν τον βλέπαμε να πρωταγωνιστεί σε εμβληματικές ταινίες δράσης; Βάλαμε την φαντασία και το photoshop να δουλέψουν και σας τα παρουσιάζουμε.

Κώστα είμαστε μαζί σου μαν. Respect.

Taken 4

ty

Ο Κώστας υποδύεται τον Κέισι Πορτοκάλος, έναν πρώην στρατιώτη της Λεγεώνας των Ξένων, που ζει μία ήρεμη ζωή σε μια φάρμα στο Κονγκό. Ένα βράδυ θα λάβει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, οπού παλιοί του εχθροί έχουν απαγάγει όλους τους διαγωνιζόμενους του νέου Survivor Αμερικής. Ο Κέισι θα οπλίσει και πάλι τα όπλα του και διαθέτοντας ένα σετ από ειδικές ικανότητες, θα ταξιδέψει μέσα στη ζούγκλα και θα τα βάλει με πολέμαρχους, εμπόρους όπλων, μισθοφόρους και λιοντάρια,  για να αφανίσει τους απαγωγείς και να σώσει τους διαγωνιζόμενους.

Η ατάκα της ταινίας:  «Θα σας ψάξω, θα σας βρω και θα σας διαλύσω».

Terminator 8

f

Στο μακρινό μέλλον, ο Τζον Κόνορ συνεχίζει τον πόλεμο ενάντια στα ρομπότ και στο Skynet. Όμως το νέο μοντέλο cyborg που μόλις βγήκε από το εργοστάσιο παραγωγής, πρόκειται να βάλει τέλος στις ελπίδες της ανθρώπινης φυλής.  Ο Κώστας υποδύεται τον  T-900 AntiHuman, το ρομπότ που έχει στόχο να εξολοθρεύσει τον Τζον Κόνορ και τους άμπαλους στρατιώτες του και να πετύχει εκεί που απέτυχε ο Governator. Και οι δύσμοιροι άνθρωποι θα καταλάβουν σύντομα πως αυτό το ρομπότ δεν αστειεύεται.

Η ατάκα της ταινίας: «Hasta la vista κορόιδα».

 

Bourne: New Blood

bourne

O Mατ Ντέιμον γλιστράει στο μπάνιο και χτυπάει την κεφάλα του. Για άλλη μία φορά δεν θυμάται ποιος είναι, τι κάνει και που πάει. Η CIA θέλοντας αυτή την φορά να τον προστατέψει, στρατολογεί τον ειδικό πράκτορα και πρώην SEAL, Γουέιν Φυστίκης τον οποίο υποδύεται ο Κώστας.  Έχει μόλις 3 ημέρες για να τον κρατήσει ζωντανό και να σκοτώσει όλους τους μαφιόζους, τους πρώην εγκληματίες πολέμου και τους πράκτορες ανταγωνιστικών υπηρεσιών. Στο τέλος ο Ματ Ντέιμον θυμάται ποιος είναι, αποσύρεται και χαρίζει την ταυτότητα του στον πλέον αντικαταστάτη του. Ένας νέος Bourne μόλις γεννήθηκε.

Η ατάκα της ταινίας: «Εμένα δεν θα με ξεχάσετε ποτέ bitches».

 

Live Free or Die Hard: Reboot

diehard

Ο Έλληνας μακρινός ξάδερφος του Τζον ΜακΚλέιν, Γκας ΜακΚλέιν, είναι ντετέκτιβ στη Χαβαή. Μετά από μία έντονη νύχτα με πολύ ποτό, ανακαλύπτει μία συνομωσία όπου μεγαλέμποροι ναρκωτικών θέλουν να ελέγξουν όλη την παραγωγή ρουμιού στον κόσμο δηλητηριάζοντας τον πλανήτη. Ο ΜακΚλέιν, μπλέκει από το πουθενά σε ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ανατινάξεις αεροπλάνων, αυτοκινήτων, πιστολίδι στους δρόμους της Χαβάης και υποβρύχιες μονομαχίες με μαχαίρια. Ο ΜακΚλέιν θα ανακαλύψει τελικά μία πηρυνική βόμβα που έχει δεθεί στην πλάτη ενός καρχαρία και έχει μία ώρα για να την απενεργοποιήσει πριν ο κόσμος γίνει φλαμπέ. Όλοι πιστεύουν πως ο πλανήτης είναι καταδικασμένος, αλλά ο Έλληνας ΜακΚλέιν είναι πολύ πιο ζόρικος από τον κανονικό».

Η ατάκα της ταινίας: «Κάτω τα χέρια από το ρούμι μου, καθίκια».  

Σημείωση: Το παρόν κείμενο είναι αποκύημα της τρελαμένης φαντασίας μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να θίξει τον διαγωνιζόμενο. Ίσα-ίσα που τον συμπαθούμε κιόλας και ευχόμαστε να κερδίσει.

Κράτα γερά Κωστάρα!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved