George Lazenby: O αποτυχημένος «Bond» που έγινε πετυχημένος γυναικάς

Στη μεγάλη οθόνη απεδείχθη λίγος, στην προσωπική ζωή «Σπαλιάρας».

Έμεινε στην ιστορία για τους λάθος λόγους. Aν δεν σου θυμίζει κάτι, είναι ο άνθρωπος ανέβαλε να συνεχίσει την βαριά κληρονομιά που ακούει στο όνομα «James Bond» και παραλίγο να της δώσει πρόωρο τέλος. Ο τύπος ούτε καν ηθοποιός δεν ήταν, αλλά η παραγωγή του έδωσε τον ρόλο απλά και μόνο επειδή εξωτερικά έμοιαζε–εμείς ακόμα να δούμε την ομοιότητα- με τον προκάτοχό του, Sean Connery. Ιεροσυλία.

Ναι, ο George Lazenby είναι κατά γενική ομολογία ο χειρότερος James Bond στην ιστορία, παρά το γεγονός ότι η μοναδική ταινία στην οποία φόρεσε το σμόκιν του 007, «On Her Majesty's Secret Service» ήταν μια πολύ καλή ταινία.

Ο Κώστας Χρήστου μάλιστα έγραψε λίβελο κατά του χειρότερου Μποντ.

 

My name is Lazenby, George Lanzenby

Μπορεί ως πράκτορας να μην τα κατάφερε, ωστόσο ως δεύτερη ιδιότητα του Bond –δηλαδή γυναικάς- τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «The Herald Sun» το άλλοτε μοντέλο από την Αυστραλία, ότι με βάση τους υπολογισμούς του πρέπει να έχει «κοιμηθεί» με πάνω από 1000 γυναίκες στη ζωή του.

 

 

Iδιαίτερα την εποχή που έπαιξε τον James Bond «σχεδόν είχα μία γυναίκα την ημέρα στο Λονδίνο», δήλωσε εξηγώντας πως το σκορ του θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν τον είχε σταματήσει το AIDS.

«Από το 1964 μέχρι το 1980 δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω. Το έκανα συνέχεια αλλά όταν εμφανίστηκε το AIDS σταμάτησα. Δεν ήθελα να πεθάνω».

Μπορεί τελικά ως Bond να μην συνέχισε –ευτυχώς- παρόλα αυτά του έμεινε όπως φαίνεται ένα πολύ καλό κουσούρι. Αυτό του γυναικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved