Tα πιο κλισέ ποσταρίσματα που θα δεις στο ίντερνετ μετά από σεισμό

Όταν facebook και twitter παίρνουν «φωτιά».

Για μία ακόμα φορά η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση «τριγμού». Μετά το κοινό πέρασμα Άριελ-εγκέλαδου, ένας ακόμα σεισμός έπληξε τη χώρα και οι περισσότεροι συμπολίτες μας στην Εύβοια (κυρίως) αλλά και στην Αττική, τον ένιωσαν για τα καλά - 4,9 ρίχτερ είναι αυτά-. 

Υπάρχουν βέβαια και οι τυχερούληδες που εκείνη τη στιγμή είτε οδηγούσαν, είτε ήταν σε αεροπλάνο (ή πλοίο) ή καλύτερα, απλώς κοιμόντουσαν. Κοινός παρονομαστής: Δεν πήραν χαμπάρι. Για όλους εκείνους λοιπόν που δεν χαμπάριασαν και η ενημέρωση για τον σεισμό ήρθε μέσω κάποιου ενημερωτικού δελτίου ή το ίντερνετ. Επειδή στο 2022 ζούμε, η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να το διάβασες στο facebook. 

 

 

Πρώτον, ότι έκανε σεισμό. Δεύτερον, αν ήταν κύριος σεισμός, προσεισμός ή μετασεισμός. Τρίτον, πόσα διαφορετικά ρίχτερ ήταν. Τέταρτον, ποιοι τρόμαξαν, ποιοι ξενέρωσαν, ποιοι γούσταραν. Και πέμπτον, τι έκανε ο καθένας τη στιγμή του σεισμού.

Το τελευταίο, μπορείς να το διαβάσεις, ή και να το δεις σε φωτογραφίες, από τις διαφόρων ειδών selfies που φροντίζουν κάποιοι να βγάζουν την ώρα που δίπλα τους πέφτουν οι σοβάδες. Έστω και κουνημένες.

Kαταλήξαμε σε πέντε τύπους ανθρώπων που θα κάνουν τέτοιες αναρτήσεις και σoυ τα παρουσιάζουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved