Vikings: Η ιστορία των πολεμιστών συνεχίζεται με το Valhalla

Στα καλά νέα της ημέρας οι αγαπημένοι μας Vikings θα κάνουν από άλλη πλατφόρμα τις αγριότητές τους.

Με 24 νέα επεισόδια και χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν αυτά χωριστούν σε 2 σεζόν ή όχι, το Neflix φέρνει πίσω τους αγαπημένους μας άγριους. Ο δημιουργός τους, Michael Hirst, θα συνεχίσει το έργο του με το Vikings: Valhalla και θα μας μεταφέρει 100 χρόνια μετά από εκεί που θα μας αφήσει. Με τι θα ασχοληθεί αυτή τη φορά; Με τους πιο γνωστούς Vikings που πάτησαν ποτέ το πόδι του στη χιονισμένη γη. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Leif Erikson, Freydis, Harald Harada και τον Νορμανδό βασιλιά William the Conqueror, δηλαδή William ο Κατακτητής.

«Χαίρομαι που ανακοινώνουμε την συνέχεια που σκανδιναβικού μύθου των Vikins», δήλωσε ο Hirst ο οποίος παραμένει στη σειρά ως εκτελεστικός παραγωγός και θα έχει τη βοήθεια του Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) στο σενάριο. «Γνωρίζω πως εκατομμύρια θαυμαστές μας σε ολόκληρη τη Γη θα ενθουσιαστούν με αυτά που θα δουν από το MGM και το Netflix». Εμείς δεν ξέρουμε αν όντως γίνει αυτό, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είμαστε ενθουσιασμένοι από το άκουσμα της είδησης και μόνο.

Η ημερομηνία του πιλότου για το Vikings: Valhalla και λοιπές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Μέχρι τότε, καλύτερα να δεις τι θα συμβεί στον 6ο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved