Ρε άρρωστα μυαλά, βγάλατε Monopoly με Transformers;

Και μπράβο σας.

Φίλε μου, όπως θα θυμάσαι, όταν ήμασταν μικροί είχαμε κάποια σοβαρά κολλήματα στην καρδιά μας, τα οποία είναι αλήθεια πως μάλλον δεν ξεπεράσαμε ποτέ. Άσε με να σου θυμίσω μονάχα δύο από αυτά: αυτοκινητάκια και ρομπότ.

Κοντεύαμε να στείλουμε στο φρενοκομείο την φουκαριάρα τη μάνα μας καθώς μονολογούσαμε για ώρες «βρουμ-βρουμ», σέρνοντας τα «τουτού» πάνω στη μοκέτα. Εκείνη για να μας ηρεμήσει πολλές φορές μας έβαζε βιντεοκασέτα με γιαπωνέζικα «παιδικά» όπου πρωταγωνιστές ήταν κάποια κακοφτιαγμένα ρομπότ που «τις παίζανε» με εξωγήινα τέρατα. Εμείς σκαλώναμε στην τηλεόραση, με σαλάκι να τρέχει στα πλάγια του στόματος, λες και είχαμε καταπιεί απαγορευμένες ουσίες.

Τι έκανε κάποιος μεγάλος εγκέφαλος στις Η.Π.Α; Το απλό έκανε, είπε «θα σας δώσω αυτό που θέλετε ρε πιτσιρικάδες, θα σας στείλω αδιάβαστους». Και εγένετο TRANSFORMERS. Και κλάψανε μανούλες, γιατί τώρα εκτός από «βρουμ-βρουμ», η φάση είχε και ήχους της μεταμόρφωσης σε ρομπότ.

transformers gif

Εδώ συγχώρεσέ με αλλά είμαι αναγκασμένος να βάλω και άλλη μία θρυλική αγάπη στην εξίσωση. Θυμάσαι όταν ξεκίνησες να παίζει MONOPOLY; Τότε που νόμιζες ότι ανακάλυψες την καλύτερη διασκέδαση στον κόσμο; Που καθόσουν με «κολλητάρια» στο δημοτικό και λυγάγατε για ώρες λες και ήσασταν brokers της Wall Street; Που κάνατε μαύρους κύκλους στα μάτια από την πώρωση και τη δίψα για το χρήμα;

Ωραία, λοιπόν, τώρα που θυμήθηκες άσε να σου πάρω το μυαλό και να το χτυπήσω στα βράχια λες και είναι χταπόδι. Δύο λέξεις αδερφέ και είμαστε έτοιμοι για φρενοκομείο: MONOPOLY TRANSFORMERS.

optimus prime

Στο Μεγάλο Βιβλίο με Κουφές Θεματικές για το αγαπημένο επιτραπέζιο, αυτοί οι σατανάδες της HASBRO είπαν να προσθέσουν άλλη μία, έτσι γιατί μπορούν και μπράβο τους. Αντί για σπιτάκια βλέπε energon καύσιμα, αντί για «Βασιλίσσης Σοφίας» βλέπε Optimus Prime, αντί για δραχμές βλέπε Transformers φράγκα!

Εντάξει θα είναι λίγο ακριβούτσικη (500-600 δολάρια) αλλά μπρος στην πώρωση τι είναι ο πόνος; Μπορεί να τρώμε πατατάκια για ένα μήνα αλλά θα κοιμόμαστε ευτυχισμένοι με το καινούργιο μας απόκτημα αγκαλιά, σαν καλά και nerd παιδάκια που όλοι είμαστε. Μέχρι να βγει το προϊόν τον Ιούλιο, λοιπόν, ας χαζέψουμε στο repeat την γκάλερι που θα μας φτιάξει την ημέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved