Ο αυθεντικός Night King ήταν πολύ πιο τρομακτικός από αυτόν που έχεις δει

Πώς το Lord of the Rings έπαιξε ρόλο στην δημιουργία του. 

Έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα για δεκάδες ομοιότητες ανάμεσα στο Lord of the Rings και το Game of Thrones και δεδομένου ότι ο George R.R. Martin ήταν φανατικός θαυμαστής του J.R.R. Tolkien, δεν θα έπρεπε να κάνει και εντύπωση. Οι επιρροές πολλές και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που αν τα βάλεις όλα κάτω καλομελετημένα, βγάζουν και νόημα. Όπως σε αυτό εδώ το βίντεο.

Συνέβη όμως και κάτι ακόμη που μας έκανε όσο να ‘ναι να χαλαστούμε. Το Vanity Fair έκανε μία δημοσίευση του concept art για τον Night King. Το πως δηλαδή τον φαντάστηκε ο Martin και πως μετέδωσε αυτή την σκέψη στους σχεδιαστές που το έφεραν στη «ζωή». Το δυστυχές, είναι πως αν και ο Night King του Game of Thrones σου βγάζει μία ανατριχίλα, η original έκδοση που είχε στο μυαλό του ο συγγραφέας ήταν πολύ πιο ανατριχιαστική. Και για του λόγου το αληθές, ο Night King έμοιαζε περισσότερο με Nazgul από το Lord of the Rings, παρά με οτιδήποτε άλλο. Δες και παρακάτω. Δεν είναι ίδιος ο Witch King;

night king design

Σε κάθε περίπτωση μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά με την εμφάνιση του. Αλλά μετά θυμάσαι τα τελευταία επεισόδια αυτής της τρομερής σειράς και θυμάσαι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved