Ο Colin Farrell για τον ρόλο του Penguin; Γιατί όχι;

Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να γίνει ο μεγάλος εχθρός του νέου Batman, Robert Pattinson.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει το Deadline και αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε ο Colin Farrell θα γυρίσει στον κόσμο τον κόμικ για πρώτη φορά μετά το 2003 και το Daredevil. Η θέση του Riddle είναι ήδη κλεισμένη από τον Paul Dano και το σημαντικό κενό, ήταν αυτό του Penguin. Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν διαβάσαμε πως ο Jonah Hill ήταν το φαβορί, είχαμε ενθουσιαστεί. Τελικά, αποδείχτηκε ένα απλό και σύντομο φλερτ και όχι ένας γάμος μεταξύ εκείνου και της Warner.

Επόμενος στόχος, ήταν ο Colin Farrell. «Γιατί όχι;» θα αναρωτηθούμε εμείς και αυτό γιατί ο 43χρονος ηθοποιός πέρα από καλός στη δουλειά του, είναι και ιδιαίτερος σαν χαρακτήρας. Δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον. Άλλη μία ενδιαφέρουσα επιλογή, ήταν αυτή της  Zoe Kravitz για τον ρόλο της Catwoman. Δεν θα πούμε ψέματα, περιμένουμε και την δική της ερμηνεία, όπως φυσικά και παρουσία.

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να ευχηθούμε στο καστ καλή επιτυχία καθώς η κληρονομιά, είναι μεγάλη. Η σύγκριση με τις ταινίες του Nolan, δυστυχώς, είναι αναπόφευκτη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved