Το Βουνό του Game of Thrones δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει vegan

Με τέτοιες ατάκες ακόμη και ο Oberyn θα αυτοκτονούσε μόνος του.

Σε λένε Gregor Clegane. Όταν ήσουν μικρός πήρες τον αδερφό σου και του κόλλησες τα μούτρα μέσα στο τζάκι. Σκότωσες τον πατέρα σου και την αδερφή σου. Σου αρέσει να κόβεις κεφάλια αλόγων, να σκοτώνεις και να βασανίζεις, να βιάζεις και να τεμαχίζεις. Σε λένε Μάστιγα του Casterly Rock και για καλό λόγο. Από την άλλη σε λένε Hafpor Bjornsson. Οι φίλοι σου σε φωνάζουν Thor, από το 2011 παίρνεις τον τίτλο του πιο δυνατού ανθρώπου στην Ισλανδία, έχεις πάρει 5 φορές το Ευρωπαϊκό και 1 το Παγκόσμιο. Σηκώνεις ρόδες από τρακτέρ, σπρώχνεις τρένα με τα χέρια και σηκώνεις τόσα κιλά όσο ζυγίζει ένα αεροπλάνο. Και μετά από όλα αυτά κάνεις σχόλια για vegan διατροφή;

 

 

Ο Hafpor καταναλώνει ημερησίως περίπου 17.000 θερμίδες. Ναι καλά διαβάζεις. Είναι μονίμως με φαγητό στο στόμα. Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι γουστάρει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, αλλά ρε συ Hafpor, μας είναι δύσκολο να σε φανταστούμε να ζουλάς κεφάλια τρώγοντας καρότα και κουνουπίδια. Ακόμη και ο Oberyn θα σου έλεγε «άστο ρε, αυτοκτονώ και μόνος μου μην κουραστείς». Όλα ξεκίνησε με ένα post του vegan bodybuilder Kai Greene που παρακινεί τον Hafpor να δοκιμάσει μία vegan διατροφή για ακόμη περισσότερη δύναμη.

 

 

Δεν λέμε πως δεν θα δουλέψει, λέμε πως θα χαλάσει την εικόνα του Βουνού που έχουμε στο μυαλό μας για τον Hafpor. Αυτή την εικόνα.

Κάποια πράγματα καλύτερα να μην τα δοκιμάζεις. Γιατί μετά, εκτός από τους εχθρούς, τρέχουν μακριά και οι χορηγοί σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved