Arnold Schwarzenegger και Sylvester Stallone είναι και πάλι στα μαχαίρια

Όλα χάρη σε ένα βρόμικο παιχνίδι που έπαιξε ο Terminator στα 90s.

Μην ταράζεστε. Αρχικά να θυμίσουμε σε όλους ότι ο Governator και ο Sly, δεν είναι οι ήρωες της καρδιάς μας όπως τους θυμόμασταν. Καλώς ή κακώς, ο ένας είναι 72 ετών και ο άλλος 73. Που σημαίνει ότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνον και πλέον κάνουν περισσότερο σαν κακομαθημένοι μπόμπιρες. Ήταν μία ζωή στην κόντρα. Έχουμε μαλώσει, έχουν μονιάσει, έχουν παίξει μαζί και τώρα φαίνεται πως είναι πάλι στα μαχαίρια. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

 Διάβασε εδώ το αφιέρωμά μας για τον Arnold.

Όλα ξεκίνησαν με την τελευταία συνέντευξη του Arnie στον Jimmy Kimmel, στα πλαίσια της νέας ταινίας Terminator: Dark Fate. Μέσα σε ένα κλίμα με ατάκες όπου ο Arnie μίλησε για τις φωτιές στην Καλιφόρνια, τον Chris Pratt που είναι πλέον γαμπρός του και κέρδισε τον σεβασμό του με το γυμναστήριο, έκανε το λάθος(;) να μιλήσει για την ημέρα που έκανε μία επική φάρσα στον Sly. Μία φάρσα που του κόστισε.

 

 

Πίσω στο 1992, ο Stallone είχε πρωταγωνιστήσει σε μία κωμωδία που δεν θα ήθελε να θυμάται ούτε ο ίδιος με τίτλο «Ο Μπάτσος της Μαμάς» - που απλά αν την έχεις δει θα θυμάσαι πως θα ήθελες να αυτοκτονήσεις. Σύμφωνα με τον Terminator, η παραγωγή ήθελε τον ίδιο στο ρόλο και όταν εκείνος αρνήθηκε απευθύνθηκαν στον Stallone. O τελευταίος τηλεφώνησε στον Arnold για να ζητήσει την γνώμη του, αλλά ο Arnie άρχισε να του λέει πως σκεφτόταν σοβαρά την προσφορά γιατί ήταν σπουδαία ιδέα και η ταινία θα πήγαινε σίγουρα καλά. Τα 90s ήταν η εποχή της κόντρας τους, ο Sly το έβαλε στόχο να κάνει την ταινία και την έκανε. Και το μετάνιωσε.

 

 

 

O Sly απάντησε στο Twitter του και αν σκεφτεί κανείς ότι μεταξύ άλλων του πέταξε την ατάκα «εγώ γράφω κιόλας σενάρια, εσύ δεν μπορείς», θα έλεγε κανείς ότι δεν πρόκειται απλά για μία πλακίτσα μεταξύ παλιοσειρών.

 

 

 

 

Κάτι τέτοια σε κάνουν να πιστεύεις ότι τα 80s δεν τελείωσαν ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved