Γιατί η μουσική από το Peaky Blinders έχει χαραχθεί μέσα μας

Αυτό θα είναι το χειμωνιάτικο playlist μας και το χρωστάμε στο Peaky Blinders.

Μπορεί η σειρά Peaky Blinders να έχει τελειώσει αλλά ακόμη το έχουμε στο μυαλό μας πολύ έντονα και ευχόμαστε να υπάρξει κι άλλο μέλλον στην καταπληκτική αυτή σειρά.

Μετά που προσπαθήσαμε να ντυθούμε σαν Peaky Blinder, μετά που δοκιμάσαμε όλα τα κουρέματα τους που η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά hipster, μετά που αρχίσαμε σχεδόν να μιλάμε σαν αυτούς μέσα σε σκοτεινά και υγρά δρομάκια, τώρα έρχεται και η απίστευτη μουσική της σειράς που, εν ολίγοις, μας έχει ξετρελάνει και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να την ακούμε.

Καθώς ταιριάζει τρομερά με το δράμα της σειράς, κάθε τραγούδι έχει επιλεχθεί προσεχτικά για να μας αναδεικνύει καλύτερα τον τρόπο σκέψης του Tommy Shelby, τον πρωταγωνιστή της σειράς.

 

Μπορεί να είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας αλλά η μουσική είναι πολλές φορές το κλειδί για να τον κατανοήσουμε καλύτερα.

Είναι σίγουρο πως χωρίς τη μουσική της, η σειρά δεν θα ήταν η ίδια.

Στις 15 Νοέμβρη το original soundtrack του Peaky Blinders θα κυκλοφορήσει παγκόσμια, κάνοντας το χειμερινό μας playlist ακόμη καλύτερο. Θα περιέχει συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Arctic Monkeys, Nick Cave and the Bad Seeds, White Stripes, Royal Blood, The Last Shadow Puppets, David Bowie, Black Sabbath, Foals και άλλους.

Όταν ο χειμώνας θα χτυπήσει για τα καλά σε λίγο καιρό, τότε η ομίχλη από τα στενάκια του Birmingham δεν θα μας φαίνεται το ίδιο ζοφερή με αυτό το soundtrack.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις καλύτερες στιγμές από το Peaky Blinders:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved