Ο μοναδικός κανόνας του Joaquin Phoenix για να παίξει τον Joker

Toυλάχιστον ήταν ειλικρινής.

Η ταινία Joker, με τον απίθανο Joaquin Phoenix στο ρόλο του μεγαλύτερου κακοποιού της Gotham City, συνεχίζει να σπάει τα ταμεία στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς τα κέρδη της ταινίας έχουν ήδη ξεπεράσει τα 600 εκατ. δολάρια, ενώ αποτελεί και την πιο πετυχημένη δουλειά της Warner Bros. για φέτος.

 

 

Φυσικά, οι κριτικές τόσο για τη σκηνοθεσία του Todd Phillips, όσο και για την ερμηνεία του Phoenix είναι ως επί το πλείστον άκρως θετικές, ενώ και οι συμπρωταγωνιστές του, αναφέρουν την εκπληκτική δουλειά του γεννημένου στο Πουέρτο Ρίκο ηθοποιού.

 

Συγκεκριμένα, ο Josh Pais που υποδύθηκε το αφεντικό του Phoenix στην ταινία, φιλοξενήθηκε από το Hollywood Reporter και αναφέρθηκε στην τρόπο δουλειάς του Phoenix, αλλά και τον μοναδικό κανόνα του ηθοποιού που έθεσε ο ίδιος προτού αρχίσουν τα γυρίσματα.

«Είχα μια συνάντηση με τον Todd (Phillips). Εκείνος μου είπε πως του αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφω στην κάμερα. Απλά ήθελε να δει πως δεν είμαι μ@#$%ς, διότι ένας και μόνος τέτοιος θα μπορούσε να χαλάσει όλη τη σκληρή δουλειά. Ο Joaquin είπε στον Phillips πως το μόνο που επιθυμούσε είναι να υπάρχουν στο cast καλοί ηθοποιοί και όχι κάποιος που θα κατέστρεφε ουσιαστικά την ταινία. Έτσι, θεωρώ πως πέρασα τη δοκιμασία (γέλια)».

joker anatomy2 videoSixteenByNineJumbo1600

Ο Pais μίλησε και για τις συνθήκες εργασίας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Δούλεψα για τρεις μέρες. Το επίπεδο συγκέντρωσης ήταν απίστευτο. Το γνωρίζαμε αυτό καθώς ο Joaquin έφερε μια απίστευτη αύρα στο cast με τον επαγγελματισμό του. Ο καθένας έκανε με απόλυτη σοβαρότητα τη δουλειά του και δεν υπήρχε στιγμή που να αποσυντονιζόμασταν. Η ομαδική δουλειά έφερε αυτό το απίθανο αποτέλεσμα».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved