Η Audrey Hepburn υπήρξε ο κρυφός πόθος κάθε άντρα εκεί έξω

Οι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της πιο λαμπερής σταρ του cinema, σε ένα μοναδικό λεύκωμα. 

H αλήθεια είναι ότι δεν τη βαριόμαστε ποτέ. Οι ταινίες της είναι πια η επιτομή του κλασικού και, ακόμα και σήμερα, κάθε ακυκλοφόρητη φωτογραφία της γίνεται viral

Γεννημένη ως Όντρεϊ Καθλήν Ράστον σε ένα δήμο των Βρυξελλών του Βελγίου, ήταν το μοναδικό παιδί του Ιρλανδού τραπεζίτη Τζόζεφ Βίκτορ Άντονι Ράστον από τη δεύτερη σύζυγό του, την πρώην Βαρόνη Έλλα φαν Χέεμστρα, μια Ολλανδέζα αριστοκράτισσα που ήταν κόρη ενός πρώην κυβερνήτη της Ολλανδικής Γουιάνα.

Δες ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ήταν απόγονος του Βασιλιά Εδουάρδου Γ’ της Αγγλίας και του Σκωτσέζου βασιλικού συζύγου Τζέημς Χέπμπορν, 4ου κόμη του Μπόθγουελ, από τον οποίο ίσως να καταγόταν και η ηθοποιός Κάθριν Χέπμπορν.

Το καινούριο βιβλίο «Always Audrey: Six Iconic Photographers. One Legendary Star», συγκεντρώνει φωτογραφίες που δεν είχαν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας, από τα αρχεία έξι φωτογράφων.

 

Οι πρώτες φωτογραφίες του βιβλίου είναι τραβηγμένες όταν ήταν 22 χρονών, στα γυρίσματα της ταινίας Gigi, το 1951, ενώ το βιβλίο τελειώνει με ένα κεφάλαιο με φωτογραφίες από το 1989, όταν η Audrey ετοίμαζε την ταινία Always, του Steven Spielberg – η οποία ήταν και η τελευταία της.

Η Audrey Hepburn είναι απαθανατισμένη εντός και εκτός κινηματογραφικού σετ, από τους φωτογράφους Lawrence Fried, Norman Parkinson, Milton H. Greene, Douglas Kirkland, Terry O’Neill and Eva Sereny.

auhe1

Η αξεπέραστη κομψότητα και ο μαγνητισμός του Funny Face της Audrey Hepburn επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, καθώς οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν είναι πάντα αποτέλεσμα στημένων φωτογραφίσεων για editorials της εποχής, αλλά στιγμιότυπα από την πορεία της και την εξέλιξη της καριέρας και της εικόνας της.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τις ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Audrey Hepburn:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved