O Batman βρήκε τον επόμενο εχθρό του

Μπορεί να μην είναι ο Jonah Hill αλλά το όνομα είναι εξίσου δυνατό.

Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο ανεβαίνει το πρεστίζ της νέας ταινίας για τον Σκοτεινό Ιππότη. Λίγο οι υψηλές απαιτήσεις για τον διάδοχο του Christian Bale, λίγο η τρομακτική επιτυχία του Joker αλλά και η ανάληψη της σκηνοθετικής επιμέλειας στον Matt Reeves (Planet of the Apes franchise) έχουν ανεβάσει ήδη τον πήχη της ταινίας.

Μέχρι και η κακή εικόνα του κόσμου για νέο Bruce Wayne -a.k.a. Robert Pattinson- έχει αλλάξει τελευταία.

Αφού λοιπόν έκλεισε ο Batman αλλά και η Catwoman, το επόμενο βήμα ήταν να γίνει γνωστό ποιος χαρακτήρας θα βρεθεί απέναντι στον προστάτη της Gotham City και ποιος θα τον υποδυθεί. Τις προηγούμενες μέρες όλα έδειχναν ότι αυτός ο κάποιος θα είναι ο Jonah Hill στο ρόλο του Πιγκουίνου.

Τελικώς η Warner Bros. δεν τα βρήκε ποτέ με τον διάσημο ηθοποιό –τεράστιες οικονομικές διαφορές- και ο ρόλος κατέληξε σε κάποιον άλλον. Όχι όμως του Πιγκουίνου, αλλά του villain-αινίγματος στο σύμπαν της DC Comics. Του Riddler.

Και το όνομα του διαδόχου λέγεται, Paul Dano.

Για όσους δεν τους λέει κάτι είναι ο τύπος που έπαιξε εξαιρετικά πλάι στον Daniel Day Lewis στο οσκαρικό «There Will Be Blood» και εκείνος που έκανε τη ζωή δύσκολη στον Hugh Jackman στο «Prisoners».

Το πώς θα επιλέξει ο Reeves να διαμορφώσει τον μανιακό γρίφο, που στην ταινία θα λέγεται Edward Nashton -και όχι Edward Nigma- αλλά και ο ίδιος ο Dano ο οποίος καλείται να διαμορφώσει έναν πιο απειλητικό χαρακτήρα σε σχέση με εκείνον του Jim Carrey στο «Batman Forever» θα το μάθουμε το 2021 όταν και θα έρθει η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

 

Η ουσία είναι ότι το «The Batman» παίρνει σταδιακά την τελική του μορφή και από τη στιγμή που βρέθηκαν οι βασικοί συντελεστές, σύντομα θα έχουμε και άλλα νέα για την ταινία. Λέγεται άλλωστε ότι το «The Batman» δεν θα είναι απλώς μία ταινία, αλλά το πρώτο κομμάτι μιας τριλογίας με τους κακούς των επόμενων περιπετειών να φημολογούνται ότι θα είναι ο Two-Face και Mad Hatter.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved