Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις ταινίες τους James Bond σε ένα βιβλίο

Μια έκδοση η οποία περιέχει πάνω από 1000 παρασκηνιακές φωτογραφίες και σου επιτρέπει να μάθεις τα πάντα γύρω από τον αγαπημένο σου πράκτορα.

Η αρχή έγινε με το «Dr.No» το 1962 και από τότε, ο James Bond έγινε το μεγαλύτερο franchise σε διάρκεια στον χώρο του κινηματογράφου. Όχι άδικα, καθώς ο αγαπημένος μας πράκτορας αλλά και οι ηθοποιοί που τον έφερναν ξανά και ξανά στη ζωή, ήταν εκπληκτικοί. Αν κάτι βρίσκεται στην κορυφή για τόσα πολλά χρόνια, το μόνο σίγουρο, είναι πως κάνει τη δουλειά του σωστά. Αν θες να μάθεις τον τρόπο που το καταφέρνει αυτό ο 007 και μας κρατάει σε αγωνία για το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία του, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο βιβλίο.

 

Αυτό δεν είναι άλλο από το «The James Bond Archives» και σωστά συστήνεται στον κόσμο ως ο απόλυτος οδηγός των ταινιών του, με πάνω από 1000 παρασκηνιακές φωτογραφίες, σημειώσεις της παραγωγής, τα εικονογραφημένα σενάρια και διάφορες ιστορίες από το καστ 150 ατόμων. Το πολυτελές και επεξηγηματικό αυτό βιβλίο, είναι μια αγορά με σχετικά μικρό κόστος, αφού η τιμή του φτάνει τα 60 δολάρια και οι σελίδες του 624. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καταλαβαίνει κανείς με την πρώτη ματιά, πως πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά.

Τι να περιμένεις από τη νέα ταινία «James Bond: No Time to Die».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved