Θες να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο του Βασιλιά;

Το ιδιωτικό jet του Elvis Presley είναι προς πώληση.

Κάθε ίντσα του αεροσκάφους είναι σχεδιασμένη από τον ίδιο τον Βασιλιά του Rock and Roll. Αυτό είναι κάτι που το κάνει τρομερά ιδιαίτερο. Αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο, το αγαπημένο χρώμα του Elvis φαίνεται να είναι το κόκκινο. Άλλωστε το τελευταίο του σπίτι στο Palm Springs το επιβεβαιώνει από μόνο του.

Το έκανε όμως και με το αεροπλάνο του.

Το Lockheed Jetstar του 1962 το οποίο και σχεδιάσε μόνος του, έχει μέσα ένα τόνο από ξύλο καρυδιάς, καθίσματα από μοβ βελούδο και παχιά χαλιά Περσίας.

Δες τη Harley Davidson του Elvis.

Ποιος δεν θα ήθελε να πετάξει με αυτό το ιστορικό τέρας;

Τώρα κάποιος τυχερός θα έχει την ευκαιρία να το κάνει δικό του. Το αεροπλάνο του Βασιλιά έχει μπει ήδη σε δημοπρασία.

Ο διάσημος τραγουδιστής μοιραζόταν το αεροπλάνο με τον πατέρα του Vernon Presley, αλλα΄από το θάνατο του Elvis το jet βρίσκεται παρκαρισμένο σε έναν αεροδιάδρομο στο Roswell του New Mexico τα τελευταία 35 χρόνια.

Τώρα το αεροσκάφος μπαίνει σε δημοπρασία για όποιον γουστάρει να ταξιδεύει σαν Rockstar!

Βέβαια υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει στις μηχανές για πετάξει σωστά όπως επίσης και το εξωτερικό χρειάζεται ένα καινούριο χεράκι βαφή.

 

Το εσωτερικό δεν έχει πειραχτεί και έχει μείνει ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Elvis. Ο αγοραστής μαζί με το αεροπλάνο θα παραλάβει και τα ίδια τα σχέδια που είχε κάνει ο Βασιλιάς χειρόγραφα.

Το απόλυτο memorabilia για έναν αληθινό Elvis Presley fun!

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να ρίξεις μια ματιά στο ιδιωτικό jet του Elvis!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved