Ιδού το ρολόι-φόρος τιμής για τον Joker

Η RJ Watches φέρνει στην αγορά ένα ρολόι-αφιέρωμα στον Joker του Todd Phillips.

Την ώρα που ο κόσμος τρελαίνεται με την ερμηνεία του Joaquin Phoenix ως Joker στο αριστούργημα του Todd Phillips, η RJ Watches έρχεται να προσθέσει λίγη ακόμα… παράνοια στο νέο κύμα λατρείας προς τον απόλυτο villain του Gotham City.

 

 

Μετά την απόπειρά τους, με ρολόι αφιερωμένο στον Spider-Man, τώρα σε συνεργασία με την Warner Bros. και την DC Entertainment φέρνουν στην αγορά ρολόγια αφιερωμένα στον απόλυτο εχθρό του Batman και όχι μόνο.

gdsgsg

Στη νέα συλλογή της RJ Watches θα υπάρχουν σχέδια τόσο για τον Joker, όσο και για τον Two Face, ακόμα ένα εμβληματικό κακοποιό της Gotham City. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο CEO της RJ Watches, Marco Tedeschi: «Είμαστε αισιόδοξοι πως η συνεργασία μας με την Warner Bros. και την DC θα συνεχιστεί και θα φέρει στον κόσμο, ακόμα περισσότερα ρολόγια αφιερωμένα στους “κακούς” του Batman», ενώ συνέχισε λέγοντας πως:

«Πάντοτε οι κακοί της DC είχαν την ικανότητα να συγκλονίζουν τα πλήθη με την εκπληκτική ευφυΐα τους, αλλά και την απόλαυση που νιώθουν όταν προκαλούν… χάος. Είμαστε σίγουροι πως τα ρολόγια για τον Joker και τον Two Face θα αποδώσουν φόρο τιμής στο… πνεύμα της αναρχίας και της γενικότερης αναστάτωσης».

hfhdfhdf

Κάθε μοντέλο, θα κυκλοφορήσει σε 100 μόλις κομμάτια, ενώ η τιμή του ξεκινά από τις 15.700 δολάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved