6 Underground: Ο Ryan Reynolds στο νέο του trailer με άπειρους τόνους δυναμίτη

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Michael Bay με πρωταγωνιστή έναν «νεκρό» δισεκατομμυριούχο. 

Η καινούρια ταινία του διάσημου σκηνοθέτη των Transformers, Michael Bay, με πρωταγωνιστή τον τρομερό Ryan Reynolds κυκλοφορεί το Δεκέμβρη του 2019 και μας ταξιδεύει σε ένα πραγματικό πανηγύρι από εκρήξεις και κατασκοπεία.

Το 6 Underground, όπως ονομάζεται η ταινία, είναι η ιστορία ενός badass billionaire που τη βρίσκει να καθαρίζει τον κόσμο από σοβαρά αποβράσματα.

Όλα τα αυτοκίνητα στο Once Upon A Time in Hollywood.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Reynolds, Melanie Laurent, Dave Franco, Ben Hardy, Adria Arjona, and Corey Hawkins, και υποδύονται 6 ελίτ operatives.

Αν γουστάρεις πολλές εκρήξεις, ουρανοξύστες, πολυβόλα τελευταίας τεχνολογίας και ωραία κορίτσια τότε εδώ είσαι.

 

Και οι 6 είναι billionaires που έχουν σκηνοθετήσει το θάνατο τους (βλέπε τίτλο) και η κεντρική ατάκα της ταινίας είναι: Τι θα έλεγες αν σου έλεγα πως ξέρω τι θα γίνει όταν πεθάνεις.

Αυτοί οι 6 σούπερ badass δισεκατομμυριούχοι έφτιαξαν μία ομάδα και είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν τον κοσμάκη από μερικούς «truly evil people».

Είναι το ντεμπούτο του Michael Bay στο Netflix κι έτσι να περιμένεις ένα μεγάτονο από εκρήξεις, καράβια από σφαίρες, δράση που κόβει την ανάσα, ειδικά εφέ, και μάχες σώμα με σώμα.

michael bay directing 1189627 1280x0

 Και αν υπολογίσεις πως το Netflix έριξε 125 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή, πίστεψε με θα είναι όσο επικό περιμένεις να είναι.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές σκηνές από την ταινία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved