Η νέα τάση των influencers τους θέλει να κάνουν μπάνιο

Μήπως σας βρίσκεται λίγο γάλα καρύδας για τα παιδιά; Πρέπει να κάνουν μπάνιο.

Αν μπεις στο Instagram και κάνεις το καθιερωμένο σου scrolling, τότε είναι σίγουρο πως θα δεις πολλούς influencers. Αυτά τα άτομα, επηρεάζουν μια μάζα ανθρώπων με τις στιλιστικές τους επιλογές, τον τρόπο ζωής και την εμφάνισή τους. Από εκεί, ξεπήδησε και το influencers marketing, το οποίο, όπως φαίνεται, φτάνει και αυτό προς το τέλος του. Μέχρι να φτάσουμε όμως σε αυτό, ας μιλήσουμε για τη νέα τάση που έχει εμφανιστεί στο πιο ναρκισσιστικό κοινωνικό δίκτυο.

Θυμήσου τι είχαμε γράψει για τους influencers που μπήκαν σε τοξική λίμνη αποβλήτων 

Αυτό το είδος marketing, είναι απλό αλλά κερδοφόρο. Μπορεί μια εντυπωσιακή γυναίκα να κάνει γυμναστική και δίπλα της, να έχει μια συγκεκριμένη μάρκα νερού. Αυτό, φίλες και φίλοι, είναι το influencers marketing στην απλή του μορφή. Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: Για πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό και ήταν τελικά μία «φούσκα»; Μέχρι να πάρουμε την τελική απάντηση, πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην τελευταία τάση. Οι influencers κάνουν μπάνιο. Μη γελάς. Θα σου εξηγήσουμε.

 

 

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν παντού φωτογραφίες με άτομα να χαλαρώνουν στις απίστευτα ευρύχωρες μπανιέρες τους δίπλα σε ακριβά προϊόντα υγιεινής, με τον αφρό να καλύπτει τις ευαίσθητες περιοχές. Το μπάνιο, λοιπόν, αυτό που μπορεί να κάνουν οι περισσότεροι για να χαλαρώσουν μετά από μία δύσκολη μέρα, έχει εξελιχθεί, σύμφωνα με τις αναρτήσεις των influencers, σε μία ακριβή βασική ανάγκη. Όταν κάνεις μπάνιο, άλλωστε, προσέχεις την προσωπική σου υγιεινή και το αφρόλουτρο που χρησιμοποιείς, πρέπει να είναι από φρέσκο γάλα καρύδας. Δεν αστειευόμαστε με τόσο σοβαρά ζητήματα.

Το έξυπνο αυτό marketing, έχει βάλει τους ανθρώπους με τους πολλούς, ίσως και εκατομμύρια ακόλουθους στο φημισμένο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, να ξαπλώνουν στον αφρό της αιώνιας καθαριότητας και να πνίγουν κάτω από αυτόν τους καημούς τους. Αν στο επόμενο scrolling σου πέσεις πάνω σε κάποια παρόμοια φωτογραφία, να ξέρεις πως και οι influencers, άνθρωποι είναι, απλά πληρώνονται για να κάνουν μπάνιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved