Πώς θα σου φαινόταν ο Jonah Hill για κακός στο Batman;

Ο νέος Σκοτεινός Ιππότης, Robert Pattinson, ίσως βρήκε τον πρώτο του μεγάλο εχθρό.

Το ειδικό σε ταινίες Variety, μας έκανε γνωστό, σύμφωνα με διάφορες πηγές που ήρθαν σε επαφή μαζί του, πως ο Jonah Hill βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Bros για να είναι και αυτός στο cast του νέου Batman του Matt Reeves. Εκτός από αυτό, μας αποκαλύπτει έναν ακόμα βασικό χαρακτήρα από το σύμπαν της «νυχτερίδας», τον Commissioner Gordon, που δεν αποκλείεται να είναι ο Jeffrey Wright. Πριν λίγο καιρό, υπενθυμίζουμε, έγινε γνωστό πως ο νέος Bruce Wayne θα είναι ο Robert Pattinson.

Για να γυρίσουμε στον Jonah Hill, το Variety υποστηρίζει πως o ηθοποιός, όπως όλα δείχνουν, θα έχει τον ρόλο του κακού και το μυαλό μας, φυσικά, πήγε στο Penguin, ρόλο που –κακά τα ψέματα- φαίνεται να του ταιριάζει. Ο Danny DeVito, ωστόσο, θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Οι συζητήσεις μεταξύ της Warner Bros και του Hill δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά όπως σημειώνει το Variety, τον είχαν προσεγγίσει πολύ νωρίτερα για να είναι εκείνος μέρος του cast. Οι συζητήσεις είχαν μείνει στη μέση, καθώς έπρεπε πρώτα να καλυφθεί ένα μεγαλύτερο κενό, που δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον Batman.

Μιας και μιλάμε για «κακούς»: Δες τι είχαμε γράψει για τον Joker

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020 και είναι ξεκάθαρο πλέον, πως όσο περνάει ο καιρός, θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και θα λάβουμε και την απάντηση για το αν ο Jonah Hill θα είναι ο Penguin ή ο Riddler. Δεν είναι άσχημη και η δεύτερη επιλογή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved