O David Hasselhoff από ναυαγοσώστης γίνεται τραγουδιστής

Mitch Buchannon ετοιμάζεται να κατακτήσει και την μουσική σκηνή.

Από τίμιος ναυαγοσώστης σε κολασμένο μπεκρή και τώρα performer με αξιώσεις, ο γνωστός και μη εξαιρετέος David Hasselhoff που τον ξέρουμε όλοι από την εποχή του Baywatch που έσωζε πνιγμένους στο πλευρό της Pamela Anderson, τώρα το έχει γυρίσει στη μουσική βιομηχανία.

 Ο Hasselhoff έκανε τα σχέδια του επίσημα με την ανακοίνωση του νέου του μουσικού δίσκου στον οποίο συμμετέχουν διάσημοι μουσικοί όπως ο κιθαρίστας των Cars, Elliot Easton και ο Al Jourgenson των Ministry, o οποίος δήλωσε στο περιοδικό Billboard πως η διαδικασία της ηχογράφησης ήταν ότι πιο σουρεαλιστικό έχει ζήσει στη ζωή του.

Δες εδώ την Pamela Anderson με καυτά εσώρουχα

Στο άλμπουμ ο Hasselhoff διασκευάζει γνωστά rock κομμάτια από την εποχή του 1980 και του 1990. Θα έχει τίτλο Open Your Eyes και θα κυκλοφορήσει επίσημα παγκοσμίως την 27η Σεπτεμβρίου.

Στο άλμπουμ θα υπάρχουν διασκευές σε κομμάτια των Jesus and Mary Chain, Echo and The Bunnymen, Neil Diamond, David Bowie, Whitesnake, μεταξύ άλλων.

 

O Hasselhoff, γνωστός στους ρόλους του στο Baywatch και στο Knight Rider, είναι από παλιά επιτυχημένος τραγουδιστής στην αγορά της Γερμανίας.

O Hasselhoff είναι έτοιμος να περιοδεύσει σε Γερμανία και Ελβετία αυτό το φθινόπωρο.

Αν γουστάρεις να δεις τον The Hoff in concert τσέκαρε εισιτήρια εδώ.

Δες εδώ τις σπουδαιότερες στιγμές από την καριέρα του David Hasselhoff:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved