To «Game of Thrones» ακόμα λάμπει

Η σειρά του G.R.R. Martin ξεχώρισε στα Βραβεία Emmy 2019.

Μπορεί το φινάλε της να μην ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά η μπογιά της σειράς ακόμα πουλάει. Το «Game of Thrones»… πουλάει ακόμα και η απόδειξη είναι η χτεσινή τελετή των φετινών βραβείων Emmy.

 

 

Και μην νομίζεις ότι δεν είχε ανταγωνισμό στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς, έπρεπε να τα βάλει με μεγαθήρια τύπου «Better Call Saul», «Killing Eve» και «Ozark».

Πέραν της σειράς, με τρόπαιο αποχώρησε –κλασικά- και ο Peter Dinklage (Tyrion Lannister), καθώς κέρδισε το Emmy Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά.

Από εκεί και πέρα μεγάλο κερδισμένο της βραδιάς στην κατηγορία της καλύτερης κωμωδίας ήταν το βρετανικό «Fleabag» που απέσπασε το μεγάλο βραβείο, νικώντας το «Veep», «Barry» και το «Russian Doll», ενώ όπως ήταν λογικό, σαρωτικό ήταν το «Chernobyl» στην κατηγορία μίνι σειράς.

Τέλος, μεγάλη αγωνία είχαμε για το ποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή υπηρεσία streaming θα επικρατούσε, με το ΗΒΟ να αναδεικνύεται σε κυρίαρχο της βραδιάς με 32 βραβεία. Το αντίπαλο δέος, δηλαδή το Netflix πήρε 27, ενώ το Amazon 15.

Αναλυτικά στο παρακάτω άλμπουμ οι μεγάλοι νικητές της χτεσινής βραδιάς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved