Ο Iron Man επιστρέφει;

Οι φήμες οργιάζουν για την επιστροφή του Tony Stark στη μεγάλη οθόνη.

Λέτε ο Robert Downey Jr. να ετοιμάζεται για μια τελευταία... πτήση με τη στολή του Iron Man; Οι φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οργιάζουν και θέλουν τον 54χρονο ηθοποιό να κάνει την εμφάνισή του, στην επερχόμενη ταινία της MarvelBlack Widow με τη Scarlett Johansson.

Screen Shot 2019 09 20 at 23.13.39

Να θυμίσουμε για τους λίγους που δεν έχουν δει ακόμα το Avengers: The Endgame, πως ο Tony Stark θυσιάστηκε προκειμένου να νικηθεί ο Τιτάνας Thanos. Σε σχετική ερώτηση που έγινε, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Iron Man, ο εκπρόσωπος της Disney δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο.

 

 

Και αν παραμένει, καθόλα ασαφές το εάν θα επιστρέψει στο MCU, ο Downey Jr. είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του, πως ολοκλήρωσε τον άκρως πετυχημένο κύκλο του, στο σύμπαν της Marvel. "Είχα 10 υπέροχα χρόνια, που μου προσέφεραν μια δημιουργική ικανοποίηση. Δούλεψα πολύ πολύ σκληρά, χωρίς ωστόσο να φτάσω στο σημείο που ίσως επιθυμούσα δημιουργικά", τόνισε σε συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούλιο.

resizer

Ίσως απλά να ελπίζουμε χωρίς λόγο; Ίσως να τον θέλουμε απεγνωσμένα πίσω; Η ουσία είναι πως η επιστροφή στο αρχηγείο των Avengers, δεν δείχνει να βρίσκεται στο μυαλό του Robert Downey Jr. Χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει απόλυτα ο ίδιος την κατάσταση.

Το Black Widow αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου του 2020 και ήδη έχει γίνει γνωστό πως στην ταινία θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι David Harbour, Florence Pugh, Rachel Weisz και O.T. Fagbenle



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved