Γιατί όλοι θέλουν να μπουν στην Area 51;

Μετά από το viral Facebook event όλοι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει.

Έγινε χαμός στο facebook με το event "Storm Area 51, They Can't Stop All of Us", πως είναι να μπουν μέσα στην φημισμένη περιοχή για να ανακαλύψουν τι βρίσκεται πίσω από το μυστήριο τόσων χρόνων.

Εξωγήινοι και Αμερικάνικη κυβέρνηση πάνε παρέα πολλά χρόνια τώρα. Οπότε...

Τι ξέρουμε για την Area 51;

Είναι μία περιοχή της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ. 85 χιλιόμετρα από το Las Vegas, στη καρδιά της ερήμου της Nevada. Ότι γίνεται μέσα εκεί είναι εξαιρετικά μυστικό. Υπάρχουν παντού κάμερες, οπλισμένοι στρατιώτες και συρματοπλέγματα. Επίσης απαγορεύεται να πετάς πάνω από την περιοχή και να βγάζεις φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, αποτελεί έναν χώρο εκπαίδευσης του στρατιωτικού προσωπικού.

Γιατί κατασκευάστηκε;

Φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για την δοκιμή πολεμικών αεροσκαφών. Ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που ανέφερε δημόσια την Area 51 ήταν ο Obama.

Δες τι γράψαμε για τους εξωγήινους και τη Nasa

Tι συμβαίνει σήμερα εκεί;

Λέγεται πως ακόμη και σήμερα γίνονται δοκιμές για τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφη. Περίπου 1.500 άτομα εργάζονται εκεί. Υπάρχουν υποψίες πως μέσα αναπτύσσεται η πιο εξελιγμένη τεχνολογία κατασκοπείας.

Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι;

Η πιο διάσημη θεωρία συνομωσίας λέει πως στην περιοχή τη δεκαετία του '60 προσέκρουσε εξωγήινο αεροσκάφος και πως οι πιλότοι φυλάσσονται ακόμη και σήμερα σε ειδικά ψυγεία. Η Αμερικάνικη Κυβέρνηση λέει πως κάτι τέτοιο δεν αληθεύει και πως το αεροσκάφος ήταν απλά ένα μετεωρολογικό μπαλόνι.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν πως έχουν δει εκεί εξωγήινα αεροσκάφη. Ο πρώην υπάλληλος της Area 51, Robert Lazar, υποστήριξε πως εργαζόταν σε τμήμα εξωγήινης τεχνολογίας.

Άλλοι λένε πως είναι απλά ένας έξυπνος αντιπερισπασμός της Αμερικανικής Κυβέρνησης για να καλύψουν κατασκοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

 

Τι θα γίνει αν ο κόσμος μπουκάρει μέσα στην Area 51;

Το event στο facebook είχε 2.000.000 attendees αλλά τελικά το φεστιβάλ το οποίο και θα γινόταν για το σκοπό αυτόν ακυρώθηκε λόγω του ότι υπήρχαν φόβοι για μαζική τραγωδία.

Επίσης ο Αμερικανικός Στρατός προειδοποίησε και αποθάρρυνε τον κόσμο να πλησιάσει στο μέρος για το δικό του καλό.

Οπότε δεν χρειάζεται να έχεις ακόμη ερωτήματα για την Area 51 μιας και απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί μέσα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved