Ετοιμάζεται prequel με την ιστορία των Targaryen

Πόσο περισσότερο Game of Thrones αντέχεις;

Μπορεί να σιχτιρίσαμε, να ξενερώσαμε, να απελπιστήκαμε, αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, το Game of Thrones τελείωσε και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε τίποτε γι’ αυτό. Μπορούμε όμως να ελπίζουμε για όλα όσα έρχονται μετά. Και να είσαι σίγουρος ότι prequel is coming.

 

Γιατί το Game of Thrones ήταν πολύ κερδοφόρο για να τελειώσει έτσι απλά. Στο HBO ήδη τρίβουν τα χέρια τους από τα σχέδια που έχουν κατά νου στις παραγωγές και ένα από αυτά είναι η μεγάλη επιστροφή των Targaryen. Ή μάλλον η άφιξή τους στο Westeros, που θα εδραιώσει την κυριαρχία τους και θα αποτελέσει prequel στα γεγονότα της σειράς που όλοι αγαπήσαμε. Όλα αυτά, βασισμένα πάνω στο Dance of The Dragons, που για όσους γνωρίζουν είναι ουσιαστικά ο εμφύλιος ανάμεσα στους δρακογέννητους Targaryen και με τον George R.R. Martin να επιστρέφει ως παραγωγός όπως αναφέρει το Entertainment Weekly.

 

 

Όμως όπως έχουμε ξαναπεί, το ΗΒΟ έχει ένα σωρό prequels και spin-offs στα σκαριά. Για την καταγωγή των White Walkers, για την Μάχη της Τρίαινας και γενικά ένα σωρό ιστορίες που έχουν ξεπηδήσει από το μυαλό του Martin.

 MV5BYjE5YWY3ZTUtMGE1YS00MzQ4LTlmNjkt

Και μπράβο δηλαδή αλλά ας φροντίσουν να δούμε γρήγορα κάποια από αυτές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved