Καμία σωτηρία: Γυρίζουν ξανά το «Face/Off»

Και προφανώς Nicolas Cage και John Travolta δεν θα συμμετέχουν.

Το 1997 ούτε ο John Woo δεν περίμενε ότι η ταινία του θα έμπαινε στο πανθέων των action movies. Το «Face/Off», το φιλμ όπου είδαμε τους John Travolta και Nicolas Cage να ανταλλάσσουν πρόσωπα, χαρακτήρες και πολλούς πυροβολισμούς, πέρασε στην ιστορία και μνημονεύεται ακόμα και σήμερα για τις σκηνές δράσεις αλλά και για τον ίσως καλύτερο Cage που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

 

Πλέον όμως ζούμε στην εποχή των reboot

Το γνωρίζουμε πως υπάρχουν ταινίες που επιδέχονται διορθώσεις. Ο κινηματογράφος βρίσκεται σε τέλμα, ο ατέρμονος βρόγχος της έλλειψης ιδεών συνεχίζεται και πολλά από τα φιλμ που βλέπουμε έχουν ξαναγυριστεί και μάλιστα πρόσφατα.

Ένα από αυτά δυστυχώς ετοιμάζεται να γίνει και η εποποιία του John Woo. H Paramount έδωσε τα κλειδιά στον δημιουργό του –επιτυχημένου «22 Jump Street» Oren Uziel, προκειμένου να γράψει το νέο σενάριο και να σκηνοθετήσει.

 

 

Το ενδεχόμενο να έχουμε τους ίδιους πρωταγωνιστές με την ταινία του 1997 δεν υπάρχει, καθώς τόσο ο Cage όσο και ο Travolta βρίσκονται σε φάση που η καριέρα τους έχει πάρει πραγματικό κατήφορο και το μόνο που μπορεί να σώσει το φιλμ είναι η επιλογή δύο top ηθοποιών της εποχής, που αποδεδειγμένα μπορούν να προκαλέσουν δράση και κυρίως τεστοστερόνη στο κοινό.

Μόνο που χλωμό το βλέπουμε ακόμα και αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved