Θα τα καταφέρει ο Robert Pattinson στον ρόλο του Batman;

Ο Christian Bale του έχει δώσει ήδη την καλύτερη συβουλή για να το πετύχει. 

Ποικίλουν οι αντιδράσεις των fans του Batman, από τότε που ανακοινώθηκε πως ο Robert Pattinson θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη τον «Σκοτεινό Ιππότη».

C71FF454 DB69 4058 8733 62D58B88F799.0

Αρκετοί ήταν αυτοί που ακόμα εμφανίζονται εντελώς αντίθετοι στο ενδεχόμενο αυτό, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως ο… Twilight Guy δύσκολα θα μπορέσει να ενσαρκώσει τον ήρωα της Gotham City, όπως του αρμόζει.

Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται όμως, ένα δυνατό χαρτί. Ο λόγος για τον Christian Bale που υποστηρίζει πλήρως την επιλογή της Warner Bros’, με τον Καλιφορνέζο ηθοποιό να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, δίνοντας στον Pattison την καλύτερη συμβουλή, πριν φορέσει και αυτός τη στολή, όταν αυτός ρωτήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) που βρισκόταν για την ταινία Ford v Ferrari, που συμπρωταγωνιστεί με τον Matt Damon.

«Α, μα φυσικά την ίδια που έδωσε και στον Ben (Affleck). Να είναι έτοιμος να… κατουρήσει μόνος του. Δεν νιώθεις ποτέ σαν ένα σούπερ ήρωας εάν δεν είσαι σε θέση να κατουρήσεις μόνο σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bale, συμπληρώνοντας πως ο Pattison αποτελεί μια «καλή επιλογή» και ο ίδιος είναι ένας αρκετά «ενδιαφέρον» ηθοποιός.

Κάπου εκεί «πετάχτηκε» και ο Matt Damon, προσθέτοντας: «Είδατε τον Pattison στην ταινία των Safdie brothers (Good Time); Ήταν απίθανος!».

Θα πρέπει φυσικά να βγάλουμε το καπέλο στον Christian Bale για τα λόγια του και το γεγονός πως βλέπει με καλό μάτι τον Robert Pattinson, στο ρόλο τον οποίο ο ίδιος απογείωσε, μέσω του Christopher Nolan, στην επική τριλογία.

Να θυμίσουμε πως σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το «The Hollywood Reporter / Morning Consult», ο Batman του Bale ανακηρύχθηκε ως ο πιο αγαπημένος Batman στις ΗΠΑ, με τον Michael Keaton να έρχεται δεύτερος.

maxresdefault

Υπομονή λοιπόν, μέχρι την 25η Ιουνίου του 2021, για να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι, εάν ο Robert Pattinson θα βαδίσει στο δρόμο που δημιούργησε ο Christian Bale, ως ο «Σκοτεινός Ιππότης».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved