Το «Mandalorian» θα αναπληρώσει όλα τα κενά σου για το «Star Wars»

Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε τα πάντα.

Με το «Star Wars: The Rise of Skywalker» να πλησιάζει (Χριστούγεννα 2019) όλος ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα το μεγάλο φινάλε της ιστορίας, η Disney μας βάζει νωρίτερα για τα καλά στο κλίμα με τη σειρά «The Mandalorian» που έρχεται τον Νοέμβριο στις ζωές μας, μέσω της πλατφόρμας του Disney+.

 

 

Τι θα πραγματεύεται όμως το «The Mandalorian»;

Πού θα τοποθετηθεί αυτή η νέα Star Wars ιστορία στο τεράστιο σύμπαν του George Lucas; Σύμφωνα με τους ειδικούς η νέα αυτή σειρά χρονολογείται ανάμεσα σε δυο ταινίες. Στο «Episode VI: Return of the Jedi» και στο «Episode VII: The Force Awakens».

Συγκεκριμένα, το θα διηγηθεί την ιστορία της καταστροφής του δεύτερου Death Star, του διαστημικού σταθμού της αυτοκρατορίας και θα εξηγήσει επιτέλους πώς προέκυψε το First Order. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο σκηνοθέτης της σειράς, Dave Filoni. «Οι Rebels ρίχνουν τελικά την Αυτοκρατορία, όμως οι προσπάθειες για την επαναφορά της Δημοκρατίας στον Γαλαξία πέφτουν στο κενό».

 

the mandalorian 02 610x610

 

Από την άλλη πλευρά, ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau τόνισε: «Μεταξύ του Episode VI και του Episode VII υπάρχουν 30 άγνωστα χρόνια στο κοινό. Εμείς αυτά θα φέρουμε στο φως. Αν θέλετε το "The Mandalorian" βρίσκεται πιο κοντά στο The Force Awakens, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχουν κάποια άμεση σχέση». Μπερδευτήκατε;

Βέβαια, άγνωστος παραμένει ο σκοπός του βασικού χαρακτήρα της σειράς, τον οποίο θα υποδύεται ο Pedro Pascal (Hail Oberyn Martel του Game of Thrones). Τέλος θα μπορεί κάποιος φανατικός του σύμπαντος του George Lucas, να... μαντέψει τι μπορεί να συμβεί στη σειρά από τα βιβλία των Chuck Wendig και Claudia Gray, «Star Wars: Aftermath» και «Star Wars: Bloodline», στα οποία βρίσκονται αρκετές πληροφορίες για το First Order και τη δημιουργία του.

Υπομονή μέχρι το Νοέμβριο. Μέχρι τότε... May The Force Be With Us!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved