Το «PornHub» επιχειρεί να σώσει τους ωκεανούς

Πώς ένα «βρόμικο» βίντεο μπορεί να καθαρίσει θάλασσες και ακτές.

Δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα δεν χαρακτηρίζει κανέναν αρνητικά η χρήση του. Το «PornHub» έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και σε αυτό οφείλεται το «ακατάλληλα» αισθησιακό και εύκολα προσβάσιμο περιεχομένο που διαθέτει.

Πέραν όμως της διασκέδασης, των… τρυφερών και άλλων πολλών συγκινήσεων του, το διάσημο μέσο αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή με την καμπάνια «Beesexual» και την διάσωση των μελισσών, επόμενος στόχος είναι η παρεμπόδιση των πλαστικών ριπών από τους ωκεανούς και τις παραλίες. 

Η νέα αυτή καμπάνια ονομάζεται «Dirtiest Porn Ever» και δεν θα μπορούσε να κυριολεκτεί περισσότερο. Βλέπεις θα παρουσιάζει την ερασιτέχνη πορνοστάρ, Leolulu σε... ιδιαίτερες στιγμές στην παραλία (αυτό που κατάλαβες), όχι όμως σε οποιαδήποτε παραλία, αλλά μία εκ των βρομικότερων στον κόσμο.

«Μας αρέσει το… βρόμικο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και οι παραλίες μας έτσι», δήλωσε για την καμπάνια o αντιπρόεδρος του «PornHub», Corey Price, μέσω της οποίας διαβεβαίωσε ότι κάθε view του εν λόγω βίντεο θα συνεπάγεται σε μια δωρεά ενός συγκεκριμένου ποσού προς τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ocean Polymers», που ειδικεύεται στην περισυλλογή και επεξεργασία πλαστικών απορριμμάτων από ωκεανούς.

Με κατά μέσο όρο 40 εκατομμύρια ημερήσιους χρήστες, είναι αρκετά πιθανό να έχουμε άμεσα αποτελέσματα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved