Θα συνταξιοδοτηθεί ποτέ από το σινεμά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ;

Για να βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα  ακόμη «Κόναν», μάλλον όχι.

Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε του Άρνολντ. Δεν δειλιάζει μπροστά σε τίποτα. Είναι 72 ετών, έκανε πρόσφατα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και παρόλα αυτά δηλώνει έτοιμος για να κυνηγήσει νέα σκηνικά. Και μπράβο του εδώ που τα λέμε γιατί όταν έχεις fanbase μέχρι αυτή την ηλικία, κάτι σημαίνει έτσι δεν είναι;

 

 

Μετά το Terminator: Dark Fate που τον ξαναφέρνει πίσω στα χνάρια του Εξολοθρευτή, ο Άρνολντ σχολίασε την κουβέντα που έχει στο Σίλικον Βάλεϊ ComicCon με τον Τζον Μίλιους και το νέο σενάριο για τον Κόναν τον Βάρβαρο – που ασχέτως αν σου άρεσε ή όχι, υπήρξε ταινίας σταθμός για το σινεμά έχοντας κερδίσει επάξια μία θέση στα καλτ. Ο Μίλιους δουλεύει το σενάριο από το 2001 έχοντας ονομάσει την ταινία King Conan: Crown of Iron, αλλά με την Warner Brothers να έχει αγοράσει τα δικαιώματα, υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα ψάξιμο όσον αφορά την κατεύθυνση. Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ φημολογούταν ότι θα σκηνοθετήσει.

Προφανώς και ο Άρνολντ έχει μία ολόκληρη ιστορία στις πλάτες του. 

Με τον Άρνολντ ωστόσο να είναι πιο φιτ από ποτέ, δεν είναι και τόσο περίεργο πως όλο και κάποια ταινία Κόναν θα έρθει από το πουθενά. Αρνείται να συνταξιοδοτηθεί. Και μπράβο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved