O τίτλος του νέου James Bond ξυπνά μνήμες από τα παλιά

Στη νέα του περιπέτεια δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε πολλά, παρά μόνο ότι ο Daniel Craig παραμένει στο ρόλο που τον ανέδειξε, αντίπαλός του θα είναι ο οσκαρικός Rami Malek, το νέο Bond girl ονομάζεται Ana De Armas ενώ οι Léa Seydoux, Ben Whishaw, Ralph Fiennes και (ενδέχεται) Christoph Waltz να επιστρέψουν στους ρόλους τους από το «Spectre».

Για τον τίτλο υπήρχε μια φημολογία, ωστόσο το «Shatterhand» το οποίο ακούστηκε έντονα, απεδείχθη λανθασμένη πρόβλεψη. Διότι το όνομα του νέου φιλμ τελικώς αποκαλύφθηκε και μάλιστα μέσω του επίσημου καναλιού του πράκτορα 007 από το Youtube:

Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο «James Bond: No Time to Die» το οποίο περιμένουμε στις 8 Απριλίου του 2020.

 

Όσον αφορά την υπόθεση

Μετά τα όσα συνέβησαν στην ταινία «Spectre», o Άγγλος κατάσκοπος έχει αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και παρέα με την αγαπημένη του Madeleine Swann απολαμβάνει τη χαλαρή ζωή στην Τζαμάικα. Εκεί εμφανίζεται όμως ο φίλος του από τη CIA, Felix Leiter ο οποίος ζητά τη βοήθειά του σε μια υπόθεση διάσωσης ενός επιστήμονα ο οποίος έχει απαχθεί.

Η ανάμειξη ωστόσο του Bond στην επιχείρηση θα τον οδηγήσει στα ίχνη ενός νέου τρομοκράτη ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα επικίνδυνο όπλο για την ανθρωπότητα. Με λίγα λόγια, ο 007 επιστρέφει για νέες περιπέτειες και βεντετιλίκια.

Σύμφωνα με όσα λέγονται πάντως και με βάση στην στροφή στο παρελθόν που πήρε η περασμένη ταινία με τον Ernst Stavro Blofeld, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Rami Malek θα υποδυθεί κάποιον εξίσου διάσημο κακό από τις κλασικές ταινίες Bond.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved