Μία εξωγήινη κατοικία επί Γης

Η Tera Cabin μας προετοιμάζει για τη νέα εποχή.

Θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να είναι η κατοικία ενός παράξενου ζωντανού οργανισμού σε κάποιο ανεξερεύνητο πλανήτη, απάτητο από ανθρώπινο πόδι, σαν αυτούς που βλέπουμε συχνά σε διάφορες ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Δεν είναι όμως. Αυτή η φουτουριστική κατασκευή, βρίσκεται στη λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη, δίπλα στον ποταμό Hudson και όχι, δεν κατοικείται από κάτι πράσινο με μεγάλα, μαύρα μάτια. Για την ακρίβεια, μπορείς να μείνεις και εσύ, αφού ο καθένας, θα μπορεί μελλοντικά να κάνει booking.

 

 

Το όνομα της διώροφης κωνικής καμπίνας, είναι Tera Cabin και είναι σχεδιασμένη από την AI SpaceFactory, η οποία δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, να ζήσουν όπως θα ζούσαν σε τυχόν μετανάστευση σε κάποιο άλλο πλανήτη. Σκοπός της δημιουργίας της, είναι η στροφή σε υλικά πιο φιλικά προς το περιβάλλον και η Tera, κατασκευασμένη από ένα μείγμα ζάχαρης και βασάλτη, δείχνει το δρόμο με την ανθεκτικότητά της, η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το τσιμέντο.

Από τον Μάρτιο του 2020, η Tera Cabin θα είναι διαθέσιμη στο κοινό, μέχρι τότε, μπορείς να μάθεις περισσότερα στο video που ακολουθεί:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved