Το φινάλε του Star Wars θα μας χτυπήσει στη νοσταλγία

Δεν επιστρέφει μόνο ο Luke στο «Τhe Rise of Skywalker».

Ένα ταξίδι τόσων ετών φτάνει επιτέλους στο τέλος του. Το franchise που ξεκίνησε ο George Lucas θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες από τώρα από τη σκηνοθετική ματιά του J.J. Abrams με το, «Star Wars: Rise of Skywalker».

 

 

Εκεί όπου θα ζήσουμε την τελική μάχη της Rey με τον Kylo Ren, την επιστροφή του Luke Skywalker ως φάντασμα και τις απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που μας δημιούργησαν τα «The Force Awakens» και «The Last Jedi».

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό από όλα ωστόσο μας άφησε το trailer της τελευταίας ταινίας και δεν είναι μυστικό ότι είναι το σατανικό γέλιο του Darth Sidious ο οποίος θεωρείται νεκρός από «Return of the Jedi».

 

 

Η επιστροφή του θεωρείται δεδομένη αλλά ένα φινάλε μιας τόσο μεγάλης παραγωγής είναι βέβαιο ότι θα έχει κρύβει παραπάνω από ένα λαγό στο καπέλο. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο θα μας χτυπήσει για τα καλά στη νοσταλγία, καθώς μαζί με τον Luke και τον Yoda -που έκανε ήδη guest εμφάνιση- στο τελευταίο κεφάλαιο ετοιμάζονται να δώσουν παρουσία και οι Obi-Wan Kenobi με τον Anakin Skywalker.

Οι δυο χαρακτήρες έχουν απασχολήσει πολύ καιρό τους fan της σειράς, με τις φήμες για συμμετοχή των Ewan McGregor και Hayden Christensen στην ταινία να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με το τελευταίο βιβλίο του Star Wars, «The Secrets of the Jedi» ο Luke τόσα χρόνια στα οποία ήταν χαμένος από τον κόσμο, βρισκόταν σε επαφή με τους δύο μέντορές του οι οποίοι και τον καθοδηγούσαν μέχρι να απομονώσει τον εαυτό του από τη Δύναμη.

Ο άρχοντας των Jedi μπορεί να αποχαιρέτησε τα εγκόσμια ωστόσο η ψυχή του ενώθηκε ξανά με τη Δύναμη και όλα δείχνουν πως οι Anakin και Obi-Wan θα κάνουν ένα τελευταίο comeback, ώστε το franchise να κλείσει όπως του πρέπει. Δεν θα είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν μαζί ως Force Ghosts.

 

 

Το «Star Wars: The Rise of Skywalker» έρχεται στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου του 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved