Πόσο πρέπει να περιμένουμε για το Taboo του Tom Hardy;

Τα νέα για την δεύτερη σεζόν δεν είναι καλά.

Πες ό,τι θέλεις για το σενάριο και την ακολουθία του Taboo, αλλά ήταν ξεκάθαρα μία από τις πιο σκοτεινές τηλεοπτικές σειρές που έχουμε δει. Και με τον Steven Knight να έχει βάλει το χεράκι του στην παραγωγή, δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο.

 

Τι γίνεται όμως με την δεύτερη σεζόν; Ο διευθύνων σύμβουλος του FX, John Landgraf, ανέφερε πως υπάρχουν επανειλημμένες συζητήσεις με τον Knight για τον δεύτερο κύκλο και πως μάλιστα οι ιδέες του μπορούν να δημιουργήσουν το έδαφος μέχρι και για τρίτη σεζόν. Το πρόβλημα, είναι οι ελεύθεροι χρόνοι του Hardy. Που το λες και λογικό γιατί την μία ήταν το Venom, μετά ήρθαν τα γυρίσματα του Fonzo και μαζί με τους χρόνους του Knight για το Peaky Blinders υπάρχει μία δυσκολία συγχρονισμού.

 

 

Ο Hardy έχει αναφέρει πως πιστεύει πολύ στον ήρωα του και στον τρόπο που αναπτύσσεται ο χαρακτήρας του, αλλά το πρόβλημα είναι πως όλο αυτό το κομμάτι κινδυνεύει να μείνει πίσω ακόμη και ενάμιση χρόνο. Που σημαίνει ότι μέχρι την άνοιξη του 2020 δεν το προλαβαίνουμε σίγουρα και ίσως και να προβληθεί μετά το καλοκαίρι. Αυτό το λες και πρόβλημα.

 

Ελπίζουμε το Fonzo να μας δικαιώσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved