Θέλουμε το remake του «Home Alone»; Φυσικά και το θέλουμε

Η Disney, θέλοντας να δυναμώσει σημαντικά την streaming πλατφόρμα της, ρίχνει από νωρίς ένα πολύ δυνατό χαρτί.

Το reboot του «Home Alone», είναι μία ακόμα απόδειξη πως η νοσταλγία, εκτός από ένα δυνατό συναίσθημα, είναι και απόλυτα κερδοφόρο. Στο συμπέρασμα αυτό, μπορεί να καταλήξει κάποιος πολύ εύκολα αν σκεφτεί πόσες ταινίες τα τελευταία χρόνια, με τελευταία το «Lion King», εμφανίζονται ξανά στο λευκό πανί ή στις οθόνες μας.

Η επιτυχία τους, είναι σχεδόν βέβαιη καθώς εκτός από τη νέα γενιά που θα γνωρίσει τους χαρακτήρες που μας συντρόφευσαν όταν μεγαλώναμε, εμείς οι ίδιοι, αυτοί δηλαδή που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, επίσης θα θελήσουμε να παρακολουθήσουμε κάθε reboot που είναι ικανό θα μας ταξιδέψει σε παρελθοντικό χρόνο.

 

 

Αυτή τη φορά, είναι η σειρά του «Home Alone» να εμφανιστεί μπροστά στα μάτια μας ανανεωμένο, διαφορετικό και νοσταλγικό. Η Disney, θέλοντας να δυναμώσει σημαντικά την streaming πλατφόρμα της η οποία θα βρεθεί σύντομα στον «αέρα», ρίχνει από νωρίς στο τραπέζι ένα πολύ δυνατό χαρτί.

Η ταινία του 1990, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, είχε τεράστια επιτυχία και μέχρι και σήμερα, είναι συνώνυμο των Χριστουγέννων. Περισσότερες λεπτομέρειες για το καστ των ηθοποιών, το αν πρόκειται για ταινία ή τηλεοπτική σειρά, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το σίγουρο, όμως, είναι πως ο νεαρός Kevin McCallister, θα ξεχαστεί μόνος στο σπίτι. Όπως κάθε χρόνο, όπως κάθε Χριστούγεννα.

Μήπως, τελικά, τα χρόνια πέρασαν;

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved