Το Zombieland: Double Tap δεν είναι απλά άλλη μία ταινία με ζόμπι

Και έχει και Woody Harrelson, άρα λέμε «ναι» στο πρώτο της trailer.

Υπάρχουν αρκετά sequels που έρχονται τελευταία, πράγμα που ίσως καμιά φορά θεωρείται και ως υπερβολή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο όμως για τη συνέχεια της ταινίας του 2009, Zombieland. Κυρίες και κύριοι, το Zombieland: Double Tap είναι εδώ!

Ή μάλλον το trailer της ταινίας. Σε αυτό βλέπουμε τους τέσσερις πρωταγωνιστές από το πρώτο μέρος. Τον απολαυστικό για ακόμα μια φορά και ένα από τους μεγαλύτερους αντί-σταρ του Hollywood, Woody Harrelson, τον Jesse Eisenberg και τις Abigail Breslin και Emma Stone να κάνουν αυτό που ξέρουν (;) καλύτερα. Να διαλύουν ζόμπι που εμφανίζονται στο διάβα τους.

Μάλιστα, φτάνουν και μέχρι τον Λευκό Οίκο, όπου ο Harrelson αράζει την πέτσα του στο Οβάλ Γραφείο, μετά από μια κουραστική μέρα στη «δουλειά».

Capture

Παράλληλα με τα ζόμπι, στην ταινία υπάρχουν άπειρες σκηνές γέλιου, με τον Woody Harrelson να… ντύνεται μέχρι και Elvis για κάποιο μυστήριο λόγο.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 18 Οκτωβρίου και εμείς είμαστε έτοιμοι για μια δεύτερη δόση γέλιου! Εσείς;©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved