Θα έμενες στην καμπίνα του Hunter S. Thompson;

Συγγραφείς, δημοσιογράφοι και απλοί θαυμαστές, έχουν ήδη σχηματίσει γραμμή αναμονής που ξεκινάει από το Λας Βέγκας και τελειώνει στο Κολοράντο. 

«Αυτός ο κόσμος παραμένει ένα περίεργο μέρος, παρά τις προσπάθειές μου να βγάλω ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα γι' αυτόν». Όσο απλές και να φαίνονται αυτές οι λέξεις, αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό που όλοι έχουμε σκεφτεί, τουλάχιστον από μια φορά στη ζωή μας. Πως ο κόσμος αυτός είναι περίεργος και εμείς είμαστε οι απλοί θνητοί που προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας μα ποτέ, ποτέ δεν το επιτυγχάνουμε.

Η λύση σε αυτή την τεράστια υπαρξιακή και εσωτερική τρύπα, ίσως βρίσκεται σε μια φάρμα στο Κολοράντο της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα, στην καμπίνα του Hunter S. Thompson. O ίδιος, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους όλων των εποχών αφού εισήγαγε στο επάγγελμα μια νέα μορφή γραφής, αυτή με το όνομα gonzo. Γνωστός στο ευρύ κοινό, έγινε μέσω των βιβλίων του Fear and Loathing in Las Vegas και Hell’s Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs.

Αν θες να βρεθείς στην καμπίνα που έγραψε πολλά από τα κείμενα για το περιοδικό Rolling Stone αλλά και τα βιβλία του, τότε θα πρέπει να περιγράψεις σε μια παράγραφο το λόγο για τον οποίο επιθυμείς να βρεθείς και να κοιμηθείς εκεί για λίγες ημέρες. Η καμπίνα, έχει μείνει άδεια μετά τον θάνατο του Thompson το 2005 και από τότε, η γυναίκα του Anita, προσπαθεί να κρατήσει τη φάρμα «ζωντανή», αφού τα λειτουργικά έξοδα, είναι αρκετά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved