Θέλουμε ένα τρίτο Kill Bill από τα χεράκια του Tarantino;

Αν ναι, τα νέα είναι μάλλον καλά.

Για αρκετό κόσμο, οι ταινίες Kill Bill παραμένουν μέχρι και σήμερα ένα ιερό ευαγγέλιο για την κινηματογραφική πορεία του Quentin Tarantino. Και δεν το λες και κακό άλλωστε. Και σπαθασκίες είχε και κουνγκ φου είχε και πολύ αίμα είχε. Όλα τα παραπάνω με μία γερή δόση black humor, έκαναν το Kill Bill αυτό που ξέρουμε σήμερα.

 

 

Η Uma Thurman μπορεί να είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε να ξανακάνει κανένα Kill Bill (σ.σ.: γιατί είχε τραυματιστεί αρκετές φορές), αλλά σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες όχι μόνο θα την ενδιέφερε ακόμη μία ταινία αλλά θα ήθελε να είναι αυτή την φορά η «κακιά» της υπόθεσης. Που το λες και ωραίο plot twist. «Εγώ και η Uma μιλήσαμε πρόσφατα και για να είμαι ειλικρινής πήγαμε την κουβέντα λίγο παραπέρα. Αν κάνουμε κάτι μαζί θα είναι σίγουρα ένα τρίτο Kill Bill» ανέφερε σε δήλωσή του ο Tarantino. Ουσιαστικά θα πρόκειται για την συνέχεια με κεντρική πρωταγωνίστρια τη Nikki, την κόρη της Vernita Green που η Bride της είπε την ατάκα «Αν μεγαλώσεις και θες ακόμη εκδίκηση θα σε περιμένω».

 

 

Βέβαια μιλάμε για τον Tarantino που αλλάζει σχέδια κάθε μέρα και που έχει ακόμη ένα Star Trek να μας παρουσιάσει και που έχει δηλώσει ότι θα σταματήσει την καριέρα του στις 10 ταινίες. Πάντως ένα τρίτο Kill Bill δεν ακούγεται καθόλου άσχημο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved