Ο Dr. Manhattan δίνει άλλη αξία στο τηλεοπτικό «Watchmen»

Το νέο τρέιλερ μας βάζει στην πρίζα για αυτό που θα δούμε το φθινόπωρο.

Είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του ΗΒΟ μετά τα «Game of Thrones» και «Chernobyl». To τηλεοπτικό «Watchmen» έρχεται δέκα περίπου χρόνια μετά το εξαιρετικό φιλμ του Zach Snyder και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, εξαιρετικές μάχες και ένα αρκετά διαφορετικό υπερ-ηρωικό σύμπαν από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

 

 

Με βάση αυτά που ξέραμε

Το τοπίο στη σειρά ξεκινά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας. Η συμμορία των υπερ-ηρώων έχει διαλυθεί, ο Ozymandias (Jeremy Irons) έχει πετύχει το σκοπό του, η τύχη του εξόριστου στον πλανήτη Άρη, Dr. Manhattan ακόμα αγνοείται και ο θάνατος του Rorschach έχει δημιουργήσει μια νέα ομάδα ακόλουθων που τρομοκρατεί τον κόσμο.

Η αστυνομία έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει τους μασκοφόρους εκδικητές οι οποίοι κρατούν την ανωνυμία και δρουν ολοένα και λιγότερο στο σύγχρονο κόσμο, ωστόσο όλα δείχνουν πως η στιγμή της αντίδρασης έχει φτάσει.

 

 

Το νέο τρέιλερ της σειράς του HBO είναι απολαυστικό, μακρύ και δείχνει πολλά από αυτά που θα δούμε στον πρώτο του κύκλο που ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Η συμμετοχή της Jean Smart στο ρόλο της Laurie Blake (δηλαδή της Silk Spectre) φέρνει μια σύνδεση με την ταινία του 2009, ενώ το φινάλε του βίντεο μας προετοιμάζεται για την παρουσία που θα δώσει στον κόσμο ένα παραπάνω λόγο για να παρακολουθήσει τη σειρά. Τον ερχομό του Dr. Manhattan μετά την εξορία.

Υπομονή λοιπόν. Το φθινόπωρο δεν είναι μακριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved