Ο Michael B. Jordan έκανε την πιο ζόρικη εκπαίδευση για το «Black Panther»

Και συναγωνίζεται εύκολα τους κομάντο στις ειδικές δυνάμεις. 

Κάθε ηθοποιός που επιλέγει να βρεθεί στο cast ενός blockbuster γνωρίζει πως οι απαιτήσεις για τον ρόλο του, ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με αρκετά δύσκολες συνθήκες και ίσως πράγματα που θα του αλλάξουν εντελώς την εικόνα. Υπάρχουν βέβαια και οι ηθοποιοί που δείχνουν πως αυτό το πρόγραμμα το γουστάρουν πραγματικά και το έχουν μέσα τους. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Michael B. Jordan.

mbj blank panther v creed2


Ο Καλιφορνέζος ηθοποιός σε κάθε παραγωγή που συμμετέχει, περνά από ιδιαίτερα δύσκολες δοκιμασίες, με την προετοιμασία κάθε ρόλο να απαιτεί φυσική κατάσταση... πεζοναύτη. Και εξηγούμαστε.

Ο Michael B. Jordan πρωταγωνίστησε στην ταινία της Marvel «Black Panther», ως το αντίπαλο δέος του T'Challa. O «Killmonger» μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, μας έδειξε την προετοιμασία του για το ρόλο αυτό. Και δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία. Συγκεκριμένα πήγε σε σχολή σκοποβολής, αλλά με διάφορα εμπόδια, λες και και πρόκειται για έναν βετεράνου του USA Navy.

Μιμούμενος τον Keanu Reeves, ο οποίος από το Matrix έχει πάει σε άλλο επίπεδο την προετοιμασία ενός ηθοποιού για το ρόλο, ο Jordan πέρασε αρκετό χρόνοα κάνοντας αρκετά δυνατή προπόνηση με όπλα, ώστε να μετατραπεί σε έναν αιμοσταγή μισθοφόρο που επιθυμεί να ανέβει στο θρόνο της Wakanda (Spoiler Alert).


«Πέρασα πολύ χρόνο μόνος μου, κλείστηκα στον εαυτό μου ώστε να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου», ήταν η ομολογία του Jordan στην Oprah.

 


Εάν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα και ο Killmonger δεν αναστηθεί με κάποιο θαύμα και εμφανιστεί στο Black Panther 2, ο Michael B. Jordan δεν θα χρειαστεί να περάσει ξανά αυτές τις δοκιμασίες. Αν και φάνηκε πως δεν περνούσε και τόσο άσχημα...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved