Ο Christoph Waltz θα είναι στο «Bond 25» και ήδη τρέμουμε

Μιλάμε για έναν ηθοποιό που έχει γεννηθεί για να υποδύεται τον «κακό» σε κάθε ταινία.

Στα τέλη του 2017, ο Christoph Waltz εμφανιζόταν σχεδόν βέβαιος πως δεν θα επιστρέψει ως Blofeld στην επόμενη ταινία του James Bond, το «Bond 25». Αμέσως μετά το Spectre όλα έδειχναν πως η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον διασημότερο μυστικό πράκτορα θα εξελισσόταν σε φιάσκο.

 

Ο σκηνοθέτης Danny Boyle αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του ανέλαβε ο Cary Fukunanga. Τελικώς τα γυρίσματα της νέας ταινίας ξεκίνησαν, ώσπου ο Daniel Craig τραυματίστηκε (περίεργο) χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

Στον χρόνο που υπήρχε μέχρι να επιστρέψει ο Craig, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μερικές αλλαγές στο σενάριο της ταινίας. Έτσι εκτός από τον Rami Malek στο ρόλο του βασικού «κακού», θα δούμε και τον Christoph Waltz, τον κατά πολλούς πιο… τρομακτικό άντρα στον κόσμο.

 

Ο Waltz λοιπόν φαίνεται πως θα επιστρέψει σε ταινία του 007, με μικρότερη συμμετοχή βέβαια σε σχέση με το Spectre, όμως αρκετή ώστε να δώσει άλλη αίγλη και δυναμική στο «Bond 25». Και εμείς, οι απλοί fans των ταινιών του James Bond θα περιμένουμε μέχρι τις 8 Απριλίου του 2020 για τη μεγάλη πρεμιέρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved