Στην Αμερική, o κόσμος ετοιμάζεται να εισβάλει στην Area 51

Όχι δεν είναι αστείο και υπάρχει και σελίδα στο Facebook.

Με τόσα που έχουν ακουστεί για την περίφημη Area 51, δεν ξέρει κανείς πλέον τι να πιστέψει. Το πιο γνωστό σενάριο, αναφέρει πως πρόκειται για μία μυστική στρατιωτική βάση στη μέση του πουθενά (σ.σ.: κάπου στη Νεβάδα) όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται ιπτάμενοι δίσκοι, πτώματα από εξωγήινους αλλά και προηγμένη τεχνολογία. Πολλά έχουν ειπωθεί, άλλα τόσα έχουν γραφτεί και οι Αμερικάνοι βλέπουν την όλη ιστορία γύρω από την Area 51 ως την αλήθεια που τους κρύβουν.

 

 

Παρότι από το 2013 έχει αναγνωριστεί σαν αεροπορική στρατιωτική βάση, κανείς δεν ξέρει πόσα από τα παραπάνω είναι αλήθεια ή όχι. Για πρώτη φορά ωστόσο, ο κόσμος αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και έδωσε «ραντεβού» έξω από τις εγκαταστάσεις στις 20 Σεπτεμβρίου. Όλο αυτό το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook και ενώ στην αρχή ξεκίνησε ως αστείο για την κοινή γνώμη, αυτή την στιγμή υπάρχουν 1 εκατομμύριο χρήστες που δηλώνουν ότι θα τιμήσουν το ραντεβού και θα βρίσκονται εκεί. Αυτό οδήγησε μέχρι και την εκπρόσωπο τύπου της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, Laura McAndrews, να προχωρήσει σε δηλώσεις αναφέροντας πως «Η πολεμική αεροπορία θα προστατέψει και θα προστατεύει πάντα την χώρα και την ιδιοκτησία της». Αν σκεφτεί κανείς πως ο τελευταίος άνθρωπος που επιχείρησε να μπει κατέληξε νεκρός από τα πυρά στρατιωτών, δεν το λες και ευχάριστη κατάληξη για την ιστορία.

 

 

Προσπαθούμε ωστόσο να φανταστούμε όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν αυτή την ιστορία να πάει στραβά. Να μαζευτεί δηλαδή ένας όχλος που να απαιτεί να περάσει την πύλη ή γενικότερα να μπει στο στρατόπεδο, να υπάρχει παραταγμένος στρατός με πολυβόλα και από το πουθενά, να ξεκινήσει ένα αιματοκύλισμα που θα κάνει τον γύρο του κόσμου εξαιτίας μίας βλακείας. Και η αλήθεια είναι, πως δεν χρειάζεται να μαζευτεί 1 εκατομμύριο κόσμος για να προκληθεί πανικός και να γίνει σφαγή. Ακόμη και μερικές δεκάδες, αρκούν για να κερδίσουν μία θέση στο δελτίο ειδήσεων. Εδώ ωστόσο δεν συζητάμε για την εξωγήινη τεχνολογία, αλλά για το γεγονός ότι ακόμη και σαν σχέδιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Ότι δηλαδή τι; Περιμένουν να τους αφήσει ο στρατός να περάσουν; Δεν παύει να είναι στρατόπεδο.

Και τελικά, αν πράγματι μας παρακολουθούν οι Ε.Τ. από κάποιο διαστημικό κιάλι, όχι μόνο θα έχουν πεθάνει στο γέλιο με την βλακεία που μας δέρνει, αλλά θα γελούν και για το γεγονός πως –αν υπάρχει τεχνολογία εκεί μέσα- είμαστε ικανοί να σκοτωθούμε μεταξύ μας έτσι ώστε να την τιμήσουμε με το καλύτερο τρόπο.

Happy Too Good GIF by The Leith Agency

Καλύτερα στην Ανταρκτική με τους flat-earthers. Θα είναι και ενδιαφέρον το ταξίδι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved