Ο George R.R. Martin διαδίδει νέα για το prequel του Game of Thrones

Λίγο «φως» από τον δημιουργό της ιστορίας.

Το «Game of Thrones» μπορεί να τελείωσε στον 7ο κύκλο, ωστόσο η ιστορία δεν σταματά εκεί. Για την ακρίβεια το ΗΒΟ θα μας μεταφέρει χρόνια πίσω, τότε που ακόμα οι Jon Snow, Daenerys και Tyrion ούτε σαν ιδέα δεν υπήρχαν, εξηγώντας μας την κατάσταση που επικρατούσε στο Westeros μια χιλιετία πριν τα γεγονότα της original σειράς.

Το prequel του Game of Thrones θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, συντελεστές και καταστάσεις, την ώρα που ακόμα δεν γνωρίζουμε καν τον ακριβή τίτλο του σίριαλ (σ.σ. φημολογείται ότι θα λέγεται «Blood Moon»). Η κατάσταση έχει πολλά ερωτηματικά, για αυτό και ο δημιουργός της ιστορίας, ο George R.R. Martin έλυσε τη σιωπή του και μέσω μιας συνέντευξής του αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τη σειρά που έρχεται.

 

 

Καμία σχέση

Ο παραπάνω τίτλος δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικός για αυτά που θα δούμε.

«Στην εποχή των Targaryen υπήρχαν επτά βασίλεια στο Westeros. Όσο βαδίζουμε ωστόσο προς το παρελθόν αυτά αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για εκατοντάδες βασίλεια», δήλωσε αρχικά ο Martin, αποκαλύπτοντας πως ένας διάσημος Οίκος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά, και είναι 1000 έτη πριν:

«Οι Starks σίγουρα έχουν σημαντική θέση στην ιστορία, όχι σαν τους Lannisters που ήρθαν αργότερα».

 

 

Είτε θα λέγεται «Blood Moon» είτε αλλιώς, το prequel του Game of Thrones αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το σίριαλ δεν έκλεισε όπως όλοι ήθελαν και στο ΗΒΟ σκοπεύουν να αποκαταστήσουν την απογοήτευση που σκόρπισαν, δίνοντας μία εξαιρετική «εισαγωγή» στο όλο story.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το 2021, όταν το ΗΒΟ αποφασίσει να προβάλει τη σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved