Ο Joaquin Phoenix θα φτάσει τον Joker σε άλλα επίπεδα

Χωρίς μάλιστα να δανειστεί τίποτα από τα κόμιξ.

Από την πρώτη κιόλας αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Joker, γνωρίζαμε πως ήταν ίσως  ο μόνος που θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια τον Heath Ledger στο ρόλο του μεγάλου εχθρού του Batman. Ο μοναδικός ίσως που είναι ικανός να οδηγήσει τον ρόλο σε τελείως διαφορετικά μονοπάτια και -επιτέλους- να ανοίξει τον δρόμο για τους ήρωες της DC.

 

 

Θέλουμε όμως έναν Joker όπως έχει βγει από τα κόμιξ; Δεδομένου ότι ο Phoenix είναι ένας ηθοποιός που δεν δούλεψε ποτέ μέσα σε τρυπάκια, ο σκηνοθέτης Todd Phillips προειδοποίησε τους φανς σε συνέντευξή του, πως ο χαρακτήρας του Joker θα έχει πιο ευρύ φάσμα και δεν θα περιοριστεί μέσα στα όσα γνωρίζουμε από τα κόμιξ. Που ειδικά στην περίπτωση του Phoenix, μόνο σε καλό μπορεί να βγει κάτι τέτοιο – και πόσο μάλλον όταν η ταινία έχει πάρει R rating.

Διάβασε εδώ για τον Joker της καρδιάς μας.

 «Γράψαμε ένα δικό μας σενάριο με βάση το από πού θα μπορούσε να έχει καταβολές ένας τύπος σαν τον Joker. Αυτό ήταν και πολύ ενδιαφέρον. Δεν κάνουμε καν μία ταινία για τον Joker, αλλά για τον τύπο που θα γίνει ο Joker. Επικεντρώνεται στον άντρα» δήλωσε ο Phillips.

Ο Joker έρχεται στη μεγάλη οθόνη τον Οκτώβρη και στην ταινία συμμετέχουν οι Robert de Niro, Zazie Beetz και Marc Maron.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved