Ρε «θηρίο» Τζόνι Ντεπ πως κατάφερες να ξοδέψεις 3 εκ. δολάρια σε κηδεία;

Όλα γίνονται όταν έχεις φτάσει σε σημείο να σου κάνει μήνυση ο «λογιστής» σου.

Η αλήθεια είναι πως το έξοδο των 3 εκ. δολαρίων για μία κηδεία, όπως θα καταλάβετε παρακάτω, ήταν ίσως το πλέον «λογικό και ανθρώπινο» σε σχέση με τις υπόλοιπες σπατάλες στις οποίες επιδίδεται εδώ και καιρό ο πολύ αγαπημένος κατά τα άλλα Τζόνι Ντεπ.

amber

«Σταλεγακιας»: Τζόνι να σου γνωρίσω την Amber, η Amber θα σου φάει μία περιουσία μία μέρα Τζόνι

Και τι θέλουμε να πούμε: 30 χιλ. δολάρια για ακριβά μπουκάλια κρασί, 150 χιλ δολάρια σε σεκιουριτάδες, 200 χιλ. σε ιδιωτικά αεροπλάνα, 300 χιλ δολάρια σε μισθούς 40 υπάλληλων. Όλα αυτά σε μηνιαία βάση. Και από κοντά 18 εκ δολάρια για την αγορά γιοτ και 7 εκ. εφάπαξ αποζημίωση στην πρώην αγαπημένη του Amber Heard μετά τον χωρισμό τους. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, δε θέλει και πολύ για να βαρέσει κανείς κανόνι!

 

hunter s thompson

Αριστέρα: O «δάσκαλος» Hunter S. Thompson

Ο Τζόνι Ντεπ τόσο στο «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας» (1997) όσο και στο «Μεθυσμένο ημερολόγιο» (2011) υποδύεται τον Hunter S. Thomposn, τον πατέρα της gonzo δημοσιογραφίας. Στην πρώτη ταινία τον ίδιο και στη δεύτερη ένα alter ego του. Η σχέση τους όμως δεν τελειώνει εκεί, είχαν συνδεθεί και φιλικά. Πολύ στενά. Έτσι ο Τζονι αποφάσισε, όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του φίλου του: να σκορπιστούν οι στάχτες του με κανόνι. Και έτσι και έγινε. Και (του) κόστισε 3 εκ δολάρια.

Ο Τζόνι Ντεπ όμως δεν κωλώνει, γι’ αυτό και παραμένει larger than life χαρακτήρας τόσο επί της οθόνης όσο εκτός. Πριν λίγο καιρό μήνυσε τους μάνατζερ του για οικονομική κακοδιαχείριση. Το αποτέλεσμα ήταν να του «επιστρέψουν» τη μήνυση αποκαλύπτοντας τις οικονομικές κραιπάλες του Ντεπ καθώς και το γεγονός πως όχι μόνο δεν ακολουθούσε τις συμβουλές του αλλά ακριβώς το αντίθετο: όσο περισσότερο τον νουθετούσαν, τόσο περισσότερο εκείνος αγρίευε και σκόρπαγε τα λεφτά του με ακόμα πιο παράλογο τρόπο ενώ παράλληλα απαιτούσε να βρίσκουν εκείνοι τρόπο για να μπορεί να πληρώνει τις τρέλες του!

fear and loathing 2

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Γνώμη μας πάντα. Απλά οι άπειρες εμπορικές αποτυχίες του τα τελευταία χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς τους «Πειρατές της Καραϊβικής», μοιάζουν να τον έχουν στείλει σε ένα «ταξίδι» προς την οικονομική και καλλιτεχνική καταστροφή. Κρίμα γιατί τον αγαπάμε και ας μοιάζει σαν η φήμη να έχει αρχίσει να τον μουρλαίνει –άλλωστε από την τρέλα της δόξας δεν γλύτωσε κανείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved