Πώς ο George Clooney βρέθηκε στο στόχαστρο μίας καλοστημένης απάτης

Ένα στόρι γεμάτο Rolex, κοστούμια και εντάλματα σύλληψης.

Είμαστε βέβαιοι πως στον χαοτικό κόσμο των celebrities, πρέπει να συμβαίνουν δεκάδες σκηνικά απατεωνιάς που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει. Έχουμε μάθει να βλέπουμε τον αφρό της σαμπάνιας, αλλά να μην δοκιμάζουμε την γεύση από το ποτήρι. Ή τουλάχιστον αυτό έχουμε επιλέξει να κάνουμε ενώ συμβαίνουν ένα σωρό σκηνικά. Όπως τον σωσία του Psy ο οποίος έμπαινε σε gala και events για να γνωρίσει διάσημους ή ο άλλοτε ψεύτης παραγωγός και φίλος του Leonardo DiCaprio που του «έφαγε» εκατομμύρια δολάρια. Ο επόμενος που απασχόλησε τον κόσμο του Hollywood, ήταν το αγαπημένο «καλό παιδί» των γυναικών. O George Clooney.

 

 

Πριν από λίγες ημέρες, έκανε τον γύρο του κόσμου μία είδηση για ένα ζευγάρι που χρησιμοποίησε την υπογραφή του George Clooney για να βγάλει τόνους από δολάρια. Τελικά, μετά την σύλληψη τους και την ακρόαση των κατηγοριών από δικαστή, τα πράγματα έγιναν πολύ ενδιαφέροντα αποκαλύπτοντας ένα καλοστημένο σχέδιο εις βάρος του ηθοποιού. Για την ακρίβεια, τα media ξεκίνησαν να κάνουν λόγο για τους Ιταλούς «Bonnie & Clyde». Ο 58χρονος Francesco Galdelli και η 45χρονη γυναίκα του Vanja Goffi φαίνεται ότι είχαν κάνει την ζωή του ηθοποιού δύσκολη από το 2010, όταν ο ίδιος κατέθεσε πως χρησιμοποίησαν το όνομά του για να λανσάρουν μία ψεύτικη σειρά ρούχων – η οποία υποτίθεται πως θα έφερε την υπογραφή του. Το ζευγάρι όχι μόνο είχε εισχωρήσει στην αφρόκρεμα πωλώντας κοστούμια στο όνομα του ηθοποιού, αλλά άρχισε να διαφημίζει και μία σειρά από Rolex τα οποία θα κυκλοφορούσαν σε περιορισμένο αριθμό. Φυσικά, ήταν ψεύτικα.

Amal Clooney Affordable Outfits

Η καινούργια μάρκα ωστόσο ήταν γεγονός και άκουγε στο όνομα GC. Το ζευγάρι έκανε μία καλοστημένη δουλειά με το photoshop, αφού έβαλε το πρόσωπο του ηθοποιού στις φωτογραφίες του Galdelli που πόζαρε -δήθεν- με τη νέα σειρά ρούχων. Οι άνθρωποι με τις βαθιές τσέπες «τσίμπησαν» και το αντρόγυνο μάζεψε τόσες πολλές προπαραγγελίες που αντιμετώπισε πρόβλημα στις αποστολές. Στον δικαστή ανέφεραν πως επειδή δεν είχαν άλλα ψεύτικα προϊόντα για να στείλουν, έφτασαν στο σημείο να στέλνουν από τελείως διαφορετικά ρολόγια μέχρι…σακουλάκια με αλάτι. Όλα αυτά φυσικά, έμελλαν να τελειώσουν το 2010. Ένας φίλος του Clooney τον ρώτησε αν είχε σκοπό να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν στο fashion show του Μιλάνου, για να δει τον ηθοποιό να στέκεται με το στόμα ανοιχτό.

FDn bonnie Sand cDSlyde cloonS

Μέχρι ο Clooney να φτάσει στο Μιλάνο και να καταθέσει εναντίον του ζευγαριού, το αντρόγυνο είχε χιλιάδες παραγγελίες στο online shop που είχε δημιουργήσει μαζεύοντας χιλιάδες δολάρια για την δήθεν σειρά ρούχων και ρολογιών. «Δεν κορόιδεψαν απλά εμένα, αλλά τον κόσμο που τους έδωσε τα χρήματα» είχε δηλώσει ο Clooney στο δικαστήριο ισχυριζόμενος ότι αποφάσισε να καταθέσει επειδή πιστεύει στους Νόμους. Το ζευγάρι καταδικάστηκε το 2014 ερήμην σε 8 χρόνια φυλάκιση για τον Galdelli και 6 για την γυναίκα του, οι οποίοι αποφάσισαν να εξαφανιστούν από την χώρα με την Interpol να ακολουθεί τα βήματά τους. Αλλά οι Ιταλοί Bonnie & Clyde δεν χρειάστηκαν ποτέ να βγάλουν όπλα. Με το να δωροδοκούν συνεχώς τους αστυνομικούς στο διάβα τους, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την Ταϊλάνδη με πλαστές ταυτότητες όπου έμεινε 5 χρόνια αποκτώντας μάλιστα φιλανθρωπικό όνομα στην τοπική κοινωνία.

Μετά από μία οργανωμένη επιχείρηση της Interpol και της τοπικής αστυνομίας και ύστερα από παρακολουθήσεις με drones και κοριούς στις τηλεφωνικές γραμμές, το ζευγάρι συνελήφθη και αναμένεται να προσαχθεί στην ιταλική δικαιοσύνη – αν μέχρι τότε δεν δοκιμάσουν να δωροδοκήσουν μέχρι και τον διευθυντή της αστυνομίας.

190617092725 01 george clooney fraudsters thailand 0615 exlarge 169

Όλη αυτή η ιστορία απέφερε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια και έναν τεράστιο πονοκέφαλο στον Clooney. Για κοστούμια που δεν έφεραν ποτέ την υπογραφή του και ζευγάρια Rolex με μηδενική αξία.

Και η απατεωνιά στο Hollywood συνεχίζεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved